Δήμος Σερρών : Συνάντηση Φωτιάδη -Κοτσαμπά

IMG_20190415_130111.jpg

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών είχε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας 15 Aπριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη της παράταξης Σερραϊκή Αυτοδιοικητική Συνεργασία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν τα προβλήματα του κλάδου, δόθηκαν απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα και υπήρξαν δεσμεύσεις για ουσιαστική συνεργασία στο μέλλον. Παράλληλα έγινε αναφορά σε συνεργασίες και συνέργειες του παρελθόντος που είχαν απτά αποτελέσματα.

Όλοι μας ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν Δήμο πρότυπο, που δίνει δυνατότητες για ανάπτυξη και ώθηση της τοπικής οικονομίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της κοινωνίας. Μία τέτοια ώθηση, όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα δώσει η ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου του Πάρκου Ομόνοιας, που μπορεί να πραγματοποιηθεί από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και συγκεκριμένα από το τoν κωδικό «ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ», από όπου μπορούν αμέσως να εκταμιευτούν χρήματα για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top