Δήμος Σερρών : Συνάντηση Αραμπατζή με τους διευθυντές της εκπαίδευσης

arampatzisekpaideusi1904151.jpg

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικούς συμβούλους και εκ νέου υποψηφίους, αλλά και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και κυρίως τονίστηκαν τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε στην άψογη και στενή συνεργασία των δύο πλευρών και τόνισε πως αυτή η συνεργασία πρέπει να συνεχιστεί.

Το κ. Αραμπατζή συνόδευαν ο αντιδήμαρχος έργων υποδομών – καθημερινότητας και ποιότητας ζωής Ηλίας Γκότσης, ο πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου Βασίλης Παπαβασιλείου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χριστόδουλος Σταυρόπουλος, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σουμέλα Ελευθεριάδου και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ντίνα Μιγδαλιά.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top