ΚΚΕ Σερρών : Πολιτική εκδήλωση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σωτήρη Αβραμόπουλο ( φωτο ) .

ypopsifioi-las-1021x580.jpg

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Σερρών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της  Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε ο επικεφαλής της Σωτήρης Αβραμόπουλος

«Με ισχυρό ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μπορούμε να κάνουμε τη πραγματική διαφορά, για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα, να ανοίξει ο δρόμος για τη ριζική αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη ο λαός μας και  η νεολαία», υποστήριξε χθες κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, θεωρώντας εφικτή την εκλογή περιφερειακού συμβούλου από την Π.Ε. Σερρών στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Προβάλλουμε μια διαφορετική προοπτική»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε  στις ελλείψεις σε έργα και υποδομές στην Π.Ε. Σερρών, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στις διοικήσεις του Απ.Τζιτζικώστα και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα πολιτικής προστασίας όπως αντιπλημμυρική, αντισεισμική και αντιπυρική προστασία, καθώς και στο σχέδιο για το περιβάλλον και τον τουρισμό.

«Προβάλλουμε μια διαφορετική προοπτική που μπορεί να δώσει μια σειρά από λύσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση, κυβέρνηση και τοπική διοίκηση δεν χωρίζονται με σινικά τείχη. Ο πολιτικός χαρακτήρας των εκλογών είναι δεδομένος» υπογράμμισε χαρακτηριστικά . Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε «πραγματικά άσφαιρη» την αντιπαράθεση που επιχειρεί να κάνει στη διοίκηση της Περιφέρειας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, τονίζοντας πως η διοίκηση του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συγκλίνουν στα βασικά και ουσιαστικά ζητήματα, όπως είναι για παράδειγμα οι μίζεροι –όπως τους χαρακτήρισε- προϋπολογισμοί της Περιφέρειας λόγω της υποχρηματοδότησης από το κεντρικό κράτος.

Οι υποψήφιοι

Υποψήφιοι της Π.Ε. Σερρών με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ είναι οι : Δεληολάνη Κατερίνα,Ιωσηφίδης Χρήστος,Μανδάνας Ζήσης,Μουρατίδης Αναστάσιος,Μπουγδάνης Αγγελος, Παναγιώτου Θεμιστοκλής, Παναγιώτου Θέμης, Πανταζή Κωωνσταντίνα,Παπακώστας Προφήτης,Παπαποστόλου Δημήτρης,Σαραντίδου Φιλιώ και Σπέντζου Ευθυμία.

Συντάκτρια: Θάλεια Καμπουρίδου

Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top