Το «άβατο» των «άριστων» της ΝΔ

D4dlHxbWkAE6d8M.jpg

Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι το τεκμήριο αθωότητας είναι αδιαμφισβήτητο, ωστόσο ανεξάρτητα από αυτό,  κάποιοι θα «έπεσαν από τα σύννεφα» με την εμπλοκή πολύ ισχυρών ονομάτων της αθηναϊκής κοινωνίας στην υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και της «Μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού».

Μια υπόθεση που δείχνει ότι τα όρια του «υποκόσμου» και της «καλής κοινωνίας» είναι δυσδιάκριτα, σε αντίθεση με τα όρια της υποκρισίας, που για ορισμένους είναι απλώς ανύπαρκτα.

Ειδικά μάλιστα όταν ο ένας εξ’ αυτών είναι και άνθρωπος της ΝΔ. Η  σύλληψη του γνωστού δικηγόρου και πρώην βουλευτή της ΝΔ Αλέξανδρου Λυκουρέζου, γεννάει για ακόμη μία φορά πολλά ερωτηματικά. Η σύλληψη αυτή, έχει «γαλάζιες» αποχρώσεις, όμως η Νέα Δημοκρατία  δεν βρήκε ούτε μια λέξη-ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν για άλλες υποθέσεις- για την εγκληματική δραστηριότητα με εμπλεκόμενα στελέχη της.

Όπως φαίνεται στην Πειραιώς, υπάρχει  «άβατο» για ορισμένους «άριστους» πρόσωπα «ευυπόληπτα» που κατηγορούνται,  σε συνεργασία με κοινούς ποινικούς,  ενέχονται σε δολοφονίες, απόπειρες, συμβόλαια θανάτου, εκβιασμούς και τεράστιες οικονομικές απάτες δεν συνιστούν έγκλημα.

https://www.koutipandoras.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top