Δήλωση της . Φωτεινής Αραμπατζή για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ

arabatzi708_0.jpg

Η Νέα Δημοκρατία γυρίζει από σήμερα σελίδα. Οι χιλιάδες Νεοδημοκράτες αλλά και οι φίλοι και υποστηρικτές της, επέλεξαν την ανανέωση, τις σύγχρονες ιδέες, τον σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό και κυρίως τον πειστικό, ξεκάθαρο και ψύχραιμο πολιτικό λόγο, απέναντι στον επικίνδυνο και αδιέξοδο λαϊκισμό της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Από σήμερα, η χώρα αποκτά μία ισχυρή και σύγχρονη Αξιωματική Αντιπολίτευση, που ενωμένη, πολύ σύντομα θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση της χώρας μας.

Η Νέα Δημοκρατία, ανανεωμένη, συντεταγμένη και μαχητική, οφείλει να αγκαλιάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τους νέους ανθρώπους, να πείσει για τις ιδέες και τον σύγχρονο πολιτικό της προσανατολισμό και να συνθέσει με όλες τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, τη νέα πορεία προς την ανάταξη και την ανάπτυξη της πατρίδας μας. Και αυτό θα κάνει.

Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν ηττημένοι. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απέδειξε ότι αποτελεί ένα μεγάλο και πολύτιμο κεφάλαιο για την παράταξη, της οποίας κράτησε γερά και αποτελεσματικά το τιμόνι σε μέρες δύσκολες για την ίδια. Η Νέα Δημοκρατία τού οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Τις θερμότερες όμως ευχαριστίες, τις οφείλουμε στους εκατοντάδες εθελοντές αυτής της εκλογικής διαδικασίας και κυρίως, στα χιλιάδες μέλη, που για μία ακόμη φορά προσήλθαν αθρόα στην εσωκομματική διαδικασία, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η παράταξή μας παραμένει ένας ολοζώντανος και δυναμικός πολιτικός οργανισμός, που έχει ιστορία, όραμα αλλά κυρίως πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας.

Με οδηγό την αποφασιστική εντολή των Νεοδημοκρατών, η Νέα Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη νέα της διαδρομή. Μία διαδρομή ελπίδας και νίκης.  

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top