Παναγιώτης Καρίπογλου : Η ώρα των δικών μου ευχαριστιών

-λήψης-16-1.jpg

 Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του 14ου πανελληνίου συνεδρίου των δικηγορικών συλλόγων .Και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών κ Παναγιώτης Καρίπογλου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης

Διαβάστε το έγραψε ο Παναγιώτης Καρίπογλου

 

 

Ευχαριστώ από την πλευρά μου όλους τους συνέδρους , παρατηρητές , συνοδούς , που ταξίδεψαν στην πόλη μας και έλαβαν μέρος στο ιστορικό 14ο Συνέδριο Δικηγορικών Συλλόγων .
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ολομελειας και τους συναδέλφους Προέδρους , που επέλεξαν τις Σερρες για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου . Τους ευχαριστώ επίσης για τα καλά τους λόγια μετά το πέρας των εργασιών .
Υποκλίνομαι στον εθελοντισμό και την ακατάπαυστη εργασία των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου και των εθελοντών – μελών του Συλλόγου μας . Ήταν όλοι απίστευτοι .
Ευχαριστώ τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας . Σ αυτούς θα κάνω ιδιαίτερη μνεία με άλλη ανάρτηση .
Τέλος ευχαριστώ την εταιρία amaze , την Περυ , την Ιωάννα και τον Φώτη καθώς και τους συνεργάτες τους . Ο επαγγελματισμός τους ήταν μοναδικός . Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό το Συνέδριο .
Σίγουρα θα ξεχνάω και κάποιους άλλους . Ζητώ συγγνώμη γι αυτό . Θα επανέλθω όμως .
Όλοι οι παραπάνω συνετέλεσαν ώστε να διεξαχθεί ένα άψογο από κάθε άποψη Συνέδριο . Και η πόλη των Σερρών να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα για ένα τετραήμερο .
Το ευχαριστώ λοιπόν από εδώ είναι πολύ λίγο .

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top