Δήμος Νέας Ζίχνης : Η Αλιστράτη η λύση στον γρίφο των εκλογών

16f2e8c1d48dd292175f45ca73db8aa1_XL.jpg

Αχαρτογράφητα τα νερά των επερχόμενων εκλογών στον δήμο Νέας Ζίχνης .Ο ξαφνικός θάνατος του αείμνηστου Ανδρέα Δαιρετζή δημιούργησε νέα δεδομένα αφού πλέον τίποτε δεν είναι το ίδιο .Προσθέστε και την απουσία του επι δύο εκλογές αντιπάλου του Ανδρέα του κ Γιώργου Μαδεμλή. Αυτή τη φορά έχουμε δύο υποψηφίους που προέρχονται από τον δήμο Νέας Ζίχνης ( Ντώνες -Μπόζης ) .

Ερώτημα λοιπόν είναι πως θα κινηθούν οι 2.700 περίπου ψηφοφοροι του πρώην καποδιστριακόυ δήμου Αλιστράτης .Το 2014 ο Άνδρεας Δαιρετζής είχε καταφέρει  στην ουσία να <<κερδίσει >> τον Γιώργο Μαδεμλή στην έδρα του .Αφού έχασε με πολύ μικρή διαφορά  μόλις με 190 ψήφους .Υπερ καλύπτοντας την διαφορά στον δήμο Νέας Ζίχνης όπου κέρδισε με διαφορά 1400 ψήφων .

Αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι

1. Τι θα πράξει ο πρώην υποψήφιος κ Μαδεμλής ο οποίος πολλές φορές έχει εκφράσει τα παράπονα του οτι τόσο το 2010 όσο και το 2014 δεν στηρίχθηκε όσο έπρεπε από την γαλάζια πολυκατοικία του δήμου Νέας Ζίχνης 

2. Το εκλογικό σώμα από την περιοχή Αλιστράτης που στήριξε το 2010 και 2014 τον αείμνηστο ΑνΔρέα ΔΑΙΡΕΤΖΉ  θα παραμείνει πιστο στον κ Ντώνε ???

3. Θα καταφέρει ο Παντελής Μπόζης να συσπειρώσει την όλη γαλάζια πολυκατοικξία ??? 

 

ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top