Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Τους υποψηφίους της παράταξης του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Νότας ( φωτο )

1-117.jpg
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ν.Σούλι Σερρών (Κομπολόι) και με πλήθος φίλων του συνδυασμού έξω από αυτήν ο Δήμαρχος και ξανά υποψήφιος, Δημήτρης Νότας  παρουσίασε το έργο της θητείας του ως δήμαρχος το οποίο για τα δεδομένα του Δήμου και της κατάστασης στην πατρίδα μας θεωρείται δημιουργικό.
Στον Δήμο Εμμ.Παππά έγιναν έργα αξίας άνω των 20 εκ. ευρώ ενώ κατατέθηκαν ολοκληρωμένες προτάσεις- μελέτες για χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 33 εκατ.ευρώ.
Έργα σε βασικές υποδομές όπως η ύδρευση και η αποχέτευση,περιβαλλοντικές παρεμβάσεις και ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων και ενίσχυσης του τομέα καθαριότητος χωρίς καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη. Πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση στις αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλαξε το κοινωνικό πρόσωπο στον δήμο με συνεχείς δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Ο υποψ. Δήμαρχος παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος το συνδυασμού του ενώ αναμένονται κάποιες «πινελιές» ακόμη και μάλιστα σε χωριά που φαίνεται μέχρι στιγμής ότι είναι ισχυροί οι αντίπαλοί του για τον δημαρχιακό θώκο.
«ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» είπε στους φίλους του ο Δημ. Νοτας και υποσχέθηκε την υλοποίηση  των έργων για τα οποία έχει καταθέσει ήδη ολοκληρωμένες μελέτες.Ο δήμαρχος εισέπραξε το χειροκρότημα και όλοι περίμεναν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν για την επόμενη δημαρχιακή θητεία.
Περδικίδης Βασίλειο
https://www.otavoice.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top