Δήμος Σερρών: Οι υποψήφιοι του Παύλου Φαρμάκη ( όλα τα ονόματα )

images-6.jpg

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΟ ΦΑΡΜΑΚΗ

Αγγελάκη Μαρία

Αμπαλάκης Πέτρος

Αδαμίδης Γρηγόρης

Αναγνώστου Γιάννης

Βρατόλη – Γενναρίδου Αναστασία

Γκανόγλου Κώστας

Δαλίσκα Ελένη

Ηλιόπουλος Κώστας

Ιωσηφίδης Θέμης

Καραμεσινη Σταυρούλα

Καρτάλη Γεωργία

Καρύδας Νίκος

Κασμερίδης Κωνσταντίνος

Κεχαγιάς Γιάννης

Μανδάνας Ζήσης

Μέργα Σταματία

Μυστακίδης Βασίλης

Παπακώστας Αθανάσιος(Σάκης)

Παυλίδης Γιάννης

Ποιμενίδης Γιώργος

Ποιμενίδου Κατερίνα

Σαββαΐδης Τάσος

Σιδέρης Γιώργος

Τάσσιος Τάσος

Τουρναΐδης Παναγιώτης

Τρίμμη Κωνσταντία

Τρούλιαλη Καλλιόπη

Τρούπης Νίκος

Τσιάπου Μαρία

Φαρμάκη Βαγγελιώ

Χομόνδοσλη Βούλα

Χουβαρδάς Γιάννης

Κάθε εργάτης, αγρότης, αυτοαπασχολούμενος, άνεργος, συνταξιούχος, νέος και νέα, που εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μη γυρίσει στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ που έχουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική και τώρα στήνουν νέο κύκλο αποπροσανατολιστικών αντιπαραθέσεων επιδιώκοντας να εγκλωβίσουν το λαό στις επιδιώξεις και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Κανείς να μην ξεγελαστεί από τον ψευτοπατριωτισμό και το δήθεν αντισυστημικό προφίλ της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής, γιατί είναι το πιο πιστό στήριγμα του εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννιέται στους κόλπους του, στο έδαφος της αντιλαϊκής πολιτικής της σημερινής και κάθε αστικής κυβέρνησης, οι οποίες δεν μπορούν και δεν θέλουν να την αντιμετωπίσουν, αντίθετα την τροφοδοτούν.

Καλούμε τώρα σε συμπόρευση με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και το ΚΚΕ

 σε όλες τις κάλπες και στους αγώνες, για να καταδικασθεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων, ΕΕ, Περιφέρειας και δήμων

 για να περάσουμε στην αντεπίθεση

 διεκδικώντας την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και Δήμο Σερρών, αρκετοί συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο του λαού. Ωστόσο, το κριτήριο ψήφου δεν μπορεί να είναι τα πρόσωπα, γιατί αυτό που καθορίζει την ταυτότητα του καθενός είναι ποια πολιτική στηρίζει, η στάση του απέναντι στα λαϊκά προβλήματα, στις αιτίες που τα δημιουργούν και την διέξοδο από την αντιλαϊκή πολιτική. Η στάση του στο κεντρικό ζήτημα της ανάπτυξης -από ποιον και για ποιον- που φέρνει στο προσκήνιο την πραγματική διαχωριστική γραμμή και με ποιον τάσσεται ο καθένας, είτε έχει κομματική στήριξη, είτε εμφανίζεται ως δήθεν ανεξάρτητος.

Τα ψηφοδέλτια τους «Λαϊκής Συσπείρωσης» πλαισιώνονται από αγωνιστές και αγωνίστριες που:

  • Ζουν στην πόλη και το χωριό, έχουν δοκιμαστεί τους γραμμές του εργατικού – λαϊκού κινήματος, τους ριζοσπαστικές συσπειρώσεις των μικρών επαγγελματιών, των αγροτών, των επιστημόνων, των γυναικών, τους νεολαίας.
  • Συναντήθηκαν τους μικρές και μεγάλες μάχες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που διαδοχικά ξεδιπλώνουν τους οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους συγκροτούν, η πολιτική τους ΕΕ. Πολιτική που προωθείται ενιαία από κράτος και Τοπική Διοίκηση, από κυβερνήσεις, τοπικές και περιφερειακές αρχές, έχει στο DNA τους τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και τους πλουτοκρατίας του τόπου, τσακίζει λαϊκές ανάγκες, αφανίζει δικαιώματα και κατακτήσεις.
  • Αγωνιστές που δεν ασπάζονται τη λαθεμένη άποψη ότι «οι δημοτικές εκλογές δεν έχουν πολιτικό χαρακτήρα». Η ζωή αποδεικνύει το αντίθετο. Περιφέρειες και δήμοι έχουν στην αρμοδιότητά τους κρίσιμες για τη ζωή εργαζομένων και λαού υπηρεσίες.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτό του

σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που φέρνει μόνο δεινά

ή

θα αντεπιτεθούμε μαζικά παντού, για να ανοίξει

ο δικός μας δρόμος, για τις δικές μας ανάγκες

;;;

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top