Μαρία Σπυράκη: από τον Άκη στον Αντωνάκη και μετά στον Μητσοτάκη

-λήψης-5.jpg

Σύμβολο για την κεντροδεξιά η Μαρία Σπυράκη, ως επιτομή του καιροσκοπισμού. Ξεπερνά τα όρια της πολιτικής φαιδρότητας

Είναι η Πασοκτζού δημοσιογράφος που βραβεύτηκε από τον Αντώνη Σαμαρά με τη θέση της δεξιάς ευρωβουλευτού και τις ανάλογες αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για την πολυτελή θητεία της στην ευρωβουλή. Ανταμείφθηκε για τις υπηρεσίες λάσπης που έριχνε στον Κώστα Καραμανλή για χρόνια, από το Megalo Κανάλι παρέα με Θεοδωρικάκο, Πρετεντέρη και λοιπούς «ανεξάρτητους» τηλεαστέρες.

Η Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, αγαπημένο τέκνο του Σημίτη και του Τσοχατζόπουλου είναι γραφική. Ειδικά όταν επισκέπτεται το σπίτι του εθνάρχη στις Σέρρες και «υπερασπίζεται» τον Καραμανλισμό που με (βαμμένα) νύχια και με δόντια πολέμησε για να πάρει τα εύσημα της Πολιτικής Άνοιξης του Σαμαρά.

Σήμερα μας θυμίζει πως ακριβώς και «ακριβός», γίνονται οι μπίζνες στην πολιτική, βγάζοντας ένα μήνυμα για την επέτειο ενός έτους της υποψηφιότητας του Κ. Μητσοτάκη: “Ήμασταν λίγοι, γίναμε πολλοί, είμαστε πλειοψηφία ευθύνης για να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική χώρα. #metonKyriako”

Βέβαια η Μαρία στις εξωτικές Βρυξέλλες δεν έχει ενημερωθεί για τις δημοσκοπήσεις εδώ στην ΜπανανοΕλλάδα.

Όταν ενημερωθεί, θα δει ότι με τον #metonKyriako γίναμε Μειοψηφία Ευθύνης… και ενώ πέρσι τέτοια εποχή χτυπάγαμε 30% στις εκλογές, φέτος χτυπάμε 20% στις πιο φιλικές δημοσκοπήσεις… του Alpha, του ΣΚΑΙ και του Ψυχάρη.

Μαρία, μην σταματάς να μας συναρπάζεις. Γιατί η πολιτική είναι μπίζνες όπως συνηθίζεις να λες κι εσύ! Και δεν πήγε χαμένος ο αγώνας σου κατά του Καραμανλή… βοήθησες στη συρρίκνωση της ΝΔ και επίσημα ως στέλεχός της.

Άντε και του χρόνου με το ΣΥΡΙΖΑκη.

«Ο Κεντροδεξιός»

https://olympia.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top