Απάντηση Αριάδνης Παπαφωτίου :΄΄Οι Γκόρτσοι ¨¨ συνεχίζουν να υπόσχονται

-λήψης-11-1.jpg

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ   με την οποία την εγκαλούσε  για τα όσα δήλωσε  στο ΔΙΚΤΥΟ δίνει η υποψήφια δήμαρχος κ Αριάδνη Παπαφωτίου

Δήμος Σερρών : Αριάδνη …έχεις γράμμα

 Στην απάντηση της η κ Παπαφωτίου εμμένει στις καταγγελίες κάνοντας λόγο για <<πρωτοβουλίες τοπικών παραγόντων των χωριών μας που ως άλλοι Γκόρτσοι (με την βοήθεια σας;)  υπόσχονται και αναλαμβάνουν να μειώσουν -και πάλι επιλεκτικά- τους εξωφρενικούς λογαριασμούς των συγχωριανών τους, διότι “Εδώ είναι (προεκλογική) Ελλάδα και όλα γίνονται”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

-Οι πρωτοφανείς λογαριασμοί νερού των 400, των 1.000 και των 6.000 ευρώ (ούτε ολόκληρο το Υδραγωγείο να κατανάλωνε!) που λαμβάνουν οι συμπολίτες μας στα χωριά είναι πραγματικοί.


-Οι καταγγελίες τους οτι στους ημέτερους μειώνετε τους λογαριασμούς είναι πραγματικές, όπως αληθινοί άνθρωποι είναι και όσοι ωφελήθηκαν από αυτές τις επιλεκτικές  “εξυπηρετήσεις” σας.


-Επίσης πραγματικές είναι και οι πρωτοβουλίες τοπικών παραγόντων των χωριών μας που ως άλλοι Γκόρτσοι (με την βοήθεια σας;)  υπόσχονται και αναλαμβάνουν να μειώσουν -και πάλι επιλεκτικά- τους εξωφρενικούς λογαριασμούς των συγχωριανών τους, διότι “Εδώ είναι (προεκλογική) Ελλάδα και όλα γίνονται”.


-Και τέλος είναι πραγματικότητα οτι καταμετρητές του εργολάβου σας  οχι μόνο δεν φωτογραφίζουν αλλά ούτε καν βλέπουν από κοντά τα υδρόμετρα των συμπολιτών μας σε χωριά του Δήμου μας. Αντίθετα, αναφέρουν στην Υπηρεσία κατ’ εκτίμηση και άρα ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ καταναλώσεις, απλώς ρωτώντας τους ανθρώπους από μακριά: “Πόσα άτομα μένετε σ’ αυτό το σπίτι”!!

Αγαπητοί κύριοι τώρα που οι διάφοροι επικεφαλής της ΔΕΥΑΣ που είχαν την ευθύνη της σωστής λειτουργίας της αποφάσισαν με ποιό εκλογικό ψηφοδέλτιο θα μας ξανασώσουν και υπάρχει χρόνος,  αντί να εκτίθεστε γράφοντας “απαντήσεις” που δείχνουν αποκλειστικά άγνοια της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Επιχείρηση, καλύτερα είναι να πείτε και σε εμένα και στους συμπολίτες μας, ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν όλα αυτά.

Κάτι συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας αλλά εσείς επιμένετε οτι απλώς …είναι στραβός ο γιαλός.

Όσον αφορά εμένα προσωπικά και την ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων, το είπαμε εξαρχής και πρώτοι: Επανακοστολόγηση της τιμής του νερού από μηδενική βάση, για όλους. Δεσμευόμαστε γι’ αυτό και θα το κάνουμε.
=============================
Για την αλήθεια τον λόγων, παρακολουθείστε εδώ τις καταγγελίες συμπολίτη μας από το Σκούταρι: https://www.facebook.com/dinamipoliton/videos/1393119294179660/ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Υποψήφια ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σερρών
ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top