ΝΟΔΕ Σερρών : Οι δηλώσεις Ζαγοράκη

zagorakis-serres-www.e-vima.gr_-1068x534.jpg

Την πόλη των Σερρών επισκέφτηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νεου υποψήφιος Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο κ. Ζαγοράκης επεσήμανε πως η προεκλογική περίοδος που διανύουμε έχει μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη καθώς είναι διαφορετικές και οι καταστάσεις που βιώνουμε. Επισήμανε δε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δια πιστώνει ότι επικρατεί και μια κατάσταση λαϊκισμού που σε καμία περίπτωση δεν βοηθά την χώρα μας και χαρακτήρισε τραγική την Συμφωνία των Πρεσπών ευελπιστώντας ότι μπορεί στο μέλλον κάτι να αλλάξει.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε να του δώσει μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο , ενώ για ακόμη μια φορά ζήτησε την ψήφο του κόσμου, για να εργαστεί σε αυτό που αγαπά πολύ και δεν είναι άλλο από το κομμάτι του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Αναφερόμενος στον τύμβο Καστά, εκδήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια του, πως παρά του ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς εντούτοις παραμένει στάσιμο.

DIKTYO 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top