Π.Ε Σερρών .Συνάντηση εργασίας στη Βουλγαρία στο πλαίσιο του INTEREGG

-λήψης-7.jpg

Στη γειτονική Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη Blagoevgrad μετέβησαν την Πέμπτη 14/01/2016 ο Διευθυντής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης II (πρώην Κ.Ε.Κ.) της Περιφέρειας Κεντρικής ΜακεδονίαςΓιώργος Αραπάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Κυριάκος Ασίκογλου. Εκεί είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη του Blagoevgrad , Biser Mihailov και με τους αρμόδιους υπαλλήλους με στόχο τον συντονισμό των δύο Περιφερειών για την εκπόνηση διασυνοριακού σχεδίου, στο πλαίσιο του νέου INTERREG 2014-2020.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την συνέχιση της συνεργασίας αλλά και την διεύρυνση της σε άλλους τομείς, ώστε οι δύο Περιφέρειες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνει το νέο INTERREG. Σ’ αυτό το πλαίσιο , δεσμεύτηκαν να εργαστούν εντατικά και να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των δύο εμπλεκόμενων μερών.
Τόσο ο Κυριάκος Ασίκογλου όσο και ο Γιώργος Αραπάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον κ.κ. Mihailov , τον οποίο μάλιστα προσκάλεσαν να επισκεφτεί σύντομα την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top