Θανάσης Μασλαρινός : Με τον λαο της Βισαλτίας η μόνη συμφωνία

DSC_0123-1200x806.jpg

 Με γραπτή του ανακοίνωση ο υποψήφιος δήμαρχος Βισαλτίας κ Θανάσης Μασλαρινός διαψεύδει τις φήμες << για υπόγειες συνεννοήσεις με τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών που έμειναν εκτός β’ γύρου, με σκοπό να κατευθύνουν την ψήφο των συνδημοτών μας με συγκεκριμένα ανταλλάγματα >>

όπως μάλιστα τονίζει η μόνη συμφωνία θα γίνει με τον λαό της Βισαλτίας της Κθυριακή 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ

Υπόγειες μεθοδεύσεις με στόχο υπονομεύσουν τη δυναμική νίκης του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ψευδείς φήμες ότι ο συνδυασμός μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ κάνει υπόγειες συνεννοήσεις με τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών που έμειναν εκτός β’ γύρου, με σκοπό να κατευθύνουν την ψήφο των συνδημοτών μας με συγκεκριμένα ανταλλάγματα.
Θέλω να ενημερώσω όλους τους δημότες και τις δημότισσες, ότι ουδέποτε έκανα τέτοιου είδους συμφωνίες καθώς είναι έξω από τη λογική και τη φιλοσοφία μου. Ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ είναι ένας ενωτικός συνδυασμός και εξαρχής έχουμε επιδιώξει τον διάλογο και τη συνεργασία στο πλαίσιο της συναντίληψης με όλες τις δυνάμεις, τους φορείς και τους συλλόγους του τόπου μας.
Οτιδήποτε άλλο μεθοδεύεται εκ του πονηρού από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, και με μοναδικό σκοπό να υπονομεύσουν τη δυναμική νίκης της παράταξής μας, την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Αθανάσιος Μασλαρινός
Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top