Διάβαση Πεζών : Σκληρή απάντηση στην Αριάδνη Παπαφωτίου

-λήψης-7-10.jpg

«Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Το  να συμμετέχεις σε μία παράταξη, πρεσβεύοντας την ανάδειξη μίας διαφορετικής φωνής στα πολιτικά δρώμενα και μίας άλλης αντίληψης για τα κοινά, που θα αμφισβητεί κυρίαρχες λογικές, είναι απολύτως θεμιτό.

Το να πιστεύεις όμως πως η συμμετοχή σου θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και προοπτικές σε ένα εκ των πραγμάτων αποστεγνωμένο και βαλτώδες πολιτικό περιβάλλον, μόνον ως σύμπτωμα ανεδαφικής αισιοδοξίας και «αυταπάτης ελέγχου» (προσδοκία πιθανής προσωπικής επιτυχίας πολύ υψηλότερης από αυτήν που δικαιολογεί η αντικειμενική πραγματικότητα) μπορεί να εκληφθεί.

Το να υποστηρίζεσαι όμως (με τον πλέον εξόφθαλμο  τρόπο) από ένα κόμμα, να το αποδέχεσαι σιωπηρώς ως αδήριτη αναγκαιότητα και μετεκλογικά να ζητάς ευθύνες για συμμετοχή κομματικών γραφείων και επιβολή άνωθεν εντολών, αυτό σίγουρα είναι ένα σύμπτωμα που χρήζει «εξειδικευμένης» συνδρομής.

Σε κάθε περίπτωση στην πόλη που ζούμε, μια χαρά γνωριζόμαστε μεταξύ μας και γι’ αυτό καλό είναι κάπου κάπου να επιλέγουμε τη σιωπή, πολύ δε περισσότερο όταν οι υβριστικές και ανάρμοστες συμπεριφορές στρέφονται εναντίον ημών των ιδίων, δηλώνοντας έλλειψη ήθους και μέτρου.  

Σέρρες 30-05-2019

Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top