Δήμος Σερρών : Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο Πέτρος Αγγελίδης

-λήψης-19.jpg

Το είπε και το έκανε ο Δήμαρχος Σερρών και σήμερα οδήγησε τους επαγγελματίες της Κωνσταντίνου Καραμανλή στον εισαγγελέα Σερρών. Ο ίδιος βέβαια σύμφωνα με την άλλη πλευρά, παρότι ζήτησε ειρηνική λύση δεν θέλησε να είναι παρών στην συζήτηση.

Ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την απόφαση και θα το κάνει δηλώνει ο κύριος Σπυρόπουλος ο οποίος και υποστηρίζει ότι τα καταστήματα στην Κωνσταντίνου Καραμανλή σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζουν τη διέλευση του κόσμου όπως γίνεται σε άλλα σημεία στα οποία η δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται για τα παράπονα του κόσμου ότι δεν μπορούν ούτε να περάσουν.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων κάνουν λόγο για εμμονή από πλευράς δημάρχου, ο οποίος παρότι ζητά ειρηνική λύση δεν θέλει να τους συναντήσει από κοντά, ενώ υπογράμμισαν για ακόμη μια φορά τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν.

Ο κύριος Ψαθάς βαθιά απογοητευμένος από την εξέλιξη προκαλεί το Δήμαρχο Σερρών να είναι αυτός που θα επιλέξει ποιοι υπάλληλοι του θα βγούνε στην ανεργία και ποιες οικογένειες με μια μόνο απόφαση δημάρχου θα βρεθούν ξεκρέμαστες.

ΔΙΚΤΥΟ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top