Δήλωση Mιχάλη Τζελέπη για τα επεισόδια Αγροτών-ΜΑΤ στην Κομοτηνή

promaxwnas160116.jpg

Ο Βουλευτής και Υπεύθυνος του Αγροτικού τομέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης καταγγέλλει με κάθε τρόπο την άρνηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελου Αποστόλου, να συναντηθεί με όλους τους συγκεντρωμένους αγρότες έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή, όπως επίσης και τη χρήση χημικών από διμοιρίες των ΜΑΤ. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ο Υπουργός δεν συναντά τους αγρότες για ποιο λόγο πήγε στην Κομοτηνή, ποιους να δει και ποιους να συντονίσει;

«Δυστυχώς, το σημερινό επεισόδιο μεταξύ Κυβέρνησης και αγροτών προστίθεται σε μια σειρά ενέργειες που δείχνουν πλέον καθαρά ότι η Κυβέρνηση αποστρέφεται τους αγρότες και τον παραγωγικό κόσμο και δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι έτσι θα συνεχίσει. Τα σημερινά επεισόδια είναι αποτέλεσμα της Αριστερής πολιτικής του «άλλα υπόσχομαι και άλλα εφαρμόζω». Η άρνηση του Υπουργού να συνομιλήσει μ’ όλους τους παρευρισκόμενους είναι άκρως καταδικαστέα. Είναι υπόλογος και για το ασφαλιστικό που αναμένεται να κατατεθεί το προσεχές χρονικό διάστημα στην Βουλή, όπως επίσης και για την φοροεισπρακτική και εισφοροεισπρακτική πολιτική που ακολουθεί».

Η χρήση βίας με την μορφή χημικών που δέχτηκαν οι αγρότες είναι επίσης και αυτή καθ’ όλα καταδικαστέα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μέσο επιβολής ελέγχου από την Κυβέρνηση της «για δεύτερη φορά Αριστερά» όταν τα επεισόδια αυτά είναι απόρροια της δικής της, αδιέξοδης Κυβερνητικής πολιτικής. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι υπαίτια για την κατάσταση αυτή και θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι όλες οι πολιτικές που ακολουθεί είναι αντιαναπτυξιακά μέτρα και αφανίζουν την παραγωγική, αγροτική τάξη».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top