Δήμος Σιντικής : 1.750.000 για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Σιδηροκάστρου

-λήψης-27.jpg

Με την υπ’ αριθ. 4328/28-06-2019 Απόφαση Ένταξης εγκρίθηκε με 100% χρηματοδότηση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και του Ταμείου Συνοχής η πρόταση του Δήμου Σιντικής για το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Σιδηροκάστρου» με προϋπολογισμό 1.750.800 € και συνδικαιούχο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών.

Η εγκεκριμένη πρόταση περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων αναβάθμισης δημόσιου χώρου, συστημάτων έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας σε συνδυασμό με δράσεις ανάδειξης της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής. Είναι το πρώτο έργο στοχευμένων παρεμβάσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν ταυτόχρονα το δημόσιο χώρο και τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής με στόχο α) την αναβάθμιση της αισθητικής και λειτουργικότητας της περιοχής παρέμβασης και β) την οργάνωση της της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται εντός της περιοχής παρέμβασης.

Ο Δήμος Σιντικής ευχαριστεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών, όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία καθώς και τις επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του.

  Δείτε εδώ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top