Παγκόσμιο Πρωτάθλημα : 8ος ο Σερραίος Χρήστος Βαλαλας

11111111.jpg

Την όγδοη θέση στον τελικό των 100 μ. επιφάνεια εφήβων με 37.56 κατέλαβε ο Χρήστος Βαλαλάς στην πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης εφήβων – νεανίδων που διεξάγεται στην πόλη Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Ο Σερραίος πρωταθλητής είχε προκριθεί στον τελικό του πρώτου αγωνίσματος στο οποίο πήρε μέρος ως 7ος στον πρωινό προκριματικό με επίδοση 37.79.

«Τα καλά αγωνίσματα για τον Χρήστο είναι τα 50 μέτρα επιφάνεια και τα 50 μέτρα άπνοια στα οποία θα αγωνιστεί την Πέμπτη και την Παρασκευή. Τα ίδια είναι και για την Ηλιάνα Βακιρτζή» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και των δύο αθλητών Δημήτρης Κόκκινος. Η Ηλιάνα Βακιρτζή κατετάγη 17η στα προκριματικά με 44.35 και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 100 μ. επιφάνεια Νεανίδων.

Οι δύο Σερραίοι αθλητές, ο Χρήστος Βαλαλάς και η Ηλιάνα Βακιρτζή θα αγωνιστούν αύριο στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ50 στην οποία συμμετέχουν δύο αγόρια και δύο κορίτσια από κάθε ομάδα.

Χάλκινο στην πρεμιέρα

Η Ελληνική ομάδα της μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ100 διπλά πέδιλα έκανε το καλό ποδαρικό στην πρεμιέρα των τελικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 3.08.45. Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, Κατερίνα Μανιάτη, Ελευθερία Στάμου και Παρασκευάς Καλαϊτζόπουλος.

Πηγή: koe.org.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top