Τεμαχίζοντας τον Ρασπούτιν

samaras_tsioutsias.jpg

Aποφασισμένος να “τεμαχίσει” τον Ρασπούτιν είναι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος όπως απεκάλυψε και ο διεθυντής του γραφείου τύπου του κ. Νίκος Τσούτσιας ενώ απουσίαζε σε ταξίδι στο εξωτερικό κάποιοι έσπασαν τις τραπεζικές θυρίδες της συζύγου του αλλά και του αδελφού του.

Πρόκειται για παρακρατικό τραμπουκισμό ο οποίος δεν θα περάσει έτσι…,

διαβεβαιώνει τους συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στα χέρια της Δικαιοσύνης βρίσκονται πλέον ντοκουμέντα-φωτιά με πρωταγωνιστή πρώην υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα ο οποίος εμφανίζεται να εκβιάζει για χρήματα εντός του Μεγάρου.

Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας για τον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Novartis δεν αποτελεί μόνον προσωπική δικαίωση για τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά δικαίωση των θεσμών και της δημοκρατίας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Σαμαρά.

Ο Νίκος Τσούτσιας έκανε λόγο για πολύ σκοτεινή υπόθεση και για ασύλληπτη στοχοποίηση του κ. Σαμαρά.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ενώ ο πρώην πρωθυπουργός ήταν στο εξωτερικό με την σύζυγό του όταν ενημερώθηκαν ότι θα γίνει έλεγχος σε τραπεζικές θυρίδες τους.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στο σταθμό μας, όταν επέστρεψαν την επομένη βρήκαν σπασμένες τις θυρίδες της συζύγου του αλλά και του αδελφού του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την εμπλοκή του ονόματός του στην έρευνα για την Novartis.

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top