Δήμος Σιντικής : Αναστολή λειτουργίας των παιδικών σταθμών Κερκίνης και Πορροίων

-λήψης-2-12.jpg

Η πρόταση αναστολής λειτουργίας δύο παιδικών Σταθμών σε Πορροϊα και Κερκίνη επέφερε μεγάλες αντιδράσεις σε μερίδα δημοτικών συμβούλων κατά την συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής.
Λόγω απουσίας μάλιστα των Συμβούλων από αυτές τις ενότητες ο πρόεδρος του Σώματος ζήτησε την αναβολή του συγκεκριμένου θέματος και την συζήτηση του, σε επόμενη συνεδρίαση.
Οι παιδικοί σταθμοί πρέπει να μένουν ανοιχτοί έστω κ για ένα παιδί υποστήριξε από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάββας Καραβασιλειου ο οποίος ανέφερε ότι οι δήμοι πρώτα πρέπει να νοιάζονται για το καλό των πολιτών τους και μετά για την οικονομική τους ευημερία.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου Θεόδωρος Λόκας, ψήφισε υπέρ της αναστολής λειτουργίας των παιδιών σταθμών θεωρώντας ότι είναι αδύνατο να λειτουργήσουν λόγω υπέρογκων εξόδων, ενημερώνοντας βέβαια ότι οι γονείς δεν θα μείνουν εκτεθειμένοι αφού ήδη έχει οργανωθεί πλήρως ο παιδικός Σταθμός Ροδόπολης.
εκτενώς συζητήθηκε και το θέμα της μεταφοράς παιδιών με λεωφορείο, κάτι ως που φαντάζει σχετικά δύσκολο.
Ο δήμαρχος Σιντικής υποστήριξε ότι σκοπός είναι η διατήρηση των παιδικών σταθμών κάτι όμως που είναι αντιοικονομικο γι’αυτό και αναζητούν άλλη λύση όπως η αναστολή λειτουργίας.

ΔΙΚΤΥΟ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top