Σέρρες : Η πτώση δέντρου τους εγκλώβισε μέσα στο σπίτι τους

diktyotv_11-1.jpg

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή


του μνημείου πεσόντων που υπάρχει στο 2ο περίπου χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών- Βροντούς.

Ο αέρας έριξε ένα τεράστιο δέντρο με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι να εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι του. Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα.

Ο κύριος Νίκος Αγαθός και η σύζυγός του κυρία Γεωργία βρίσκονταν στο σπίτι τους, όταν ξαφνικά άκουσαν το δυνατό θόρυβο και πετάχτηκαν έξω.

Οι ίδιοι αντίκρισαν το δέντρο να έχει καταρρεύσει εγκλωβίζοντας τους μέσα στο σπίτι τους. Αμέσως ενημέρωσαν την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και απομάκρυναν το μεγάλο κορμό του δέντρου προκειμένου το ηλικιωμένο ζευγάρι να μπορέσει να βγει έξω, ενώ στο σημείο έσπευσε και η ΔΕΗ, καθώς από την πτώση του δέντρου προκλήθηκε πρόβλημα με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Το ζευγάρι ήταν τυχερό στην ατυχία του, καθώς το δέντρο έπεσε πάνω σε σημείο όπου σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους, το οποίο σήμερα για καλή τους τύχη στάθμευσαν στην αυλή του σπιτιού.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, εδώ και καιρό έχουν ενημερώσει το δασαρχείο να προχωρήσει στην κοπή των δέντρων, ωστόσο λένε δεν εισακούστηκαν. Σύμφωνα με τους ίδιους, στο σημείο υπάρχουν άλλα δύο δέντρα, τα οποία είναι έτοιμα να καταρρεύσουν, για αυτό και δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα μέχρι και τον Εισαγγελέα, αν το Δασαρχείο δεν προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top