Δόξα Κάτω Καμήλας : Φιλική ήττα από την Δοξα Δράμας

katokamil.jpg

H Δόξα Κάτω Καμήλας ηττήθηκε με 2-1 από τη Δόξα


Δράμας στο φιλικό προετοιμασίας της και εν όψη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αλλά κατά διαστήματα έδειξε καλό πρόσωπο και άφησε υποσχέσεις.
H Δόξα Κάτω Καμήλας κόντρα στη Δόξα Δράμας, που θα αγωνιστεί στο Πρωταθλήματα ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2, εμφάνισε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εξαιρετικό πρόσωπο, είχε δημιουργία, ταχύτητα δοκάρι με τον Γιώργο Σίακκα και ευκαιρίες. Αν ήταν πιο αποτελεσματική με τον Κώστα Σιψή και τον Φώτη Κωνσταντίνου σε δύο τετ-α-τετ θα έφευγε με αποτέλεσμα από το γήπεδο της ΕΠΣ στην Ομόνοια που θα αποτελεί και την έδρα της Δόξας για την φετινή χρονιά.
Η Δόξα Δράμας με δύο στημένες φάσεις είχε και 2 γκολ(εκτέλεση απευθείας φάουλ με τον Κόντο και εκτέλεση πέναλτι με τον Κρητικό), ενώ με την είσοδο στο β’ μέρος του Γιώργου Παπαδόπουλου και με εκπληκτική ατομική προσπάθεια πετυχε σε εκτέλεση ένα υπέροχο γκολ.
Τελικό αποτέλεσμα Δόξα Κάτω Καμήλας- Δόξα Δράμας 1-2.
Δόξα Κάτω Καμήλας (Δουλγέρης): Στόικος, Αρέτογλου, Τσουλχάι, Ζάντσιος, Μακούσης, Σιάκκας, Μούστα, Κεχαγιάς, Μπονέρης, Τσομαχασβίλι, Γεράκης.
Στον Πάγκο καθόταν οι: Σαββίδης, Παπανικολάου, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Βουγιουνδρούκας, Αποστόλου, Σιψής, Κρουστάλλης, Σαμαράς, Κουκούτσης, Πολυχρονίδης.
Δόξα Δράμας (Οφρυδόπουλος): Μένκα, Αυλωνίτης, Μακροπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Πλέγας, Κρητικός, Κόντος, Βασιλούδης, Ρόβας.
Στον Πάγκο καθόταν οι: Ηλιάδης, Τάσιος, Ρουγκάλας, Ενγκόγκα, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Περέγιο, Σαμπανίδης, Βίτορ.
Διαιτητής: Δαουτλζής με Βοηθούς τον Σάββα και τον Κρυωνά.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top