Πανσερραικός : 10η φετινή μεταγραφή Ο Πετεινόπουλος

watermarked-ΠΤΗΝΟΠΟΥΛΟΣ-1-1021x580.jpg

Την απόκτηση του Μηνά Πτηνόπουλου ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Ο 26χρονος Καβαλιώτης επιθετικός αποτελεί την 10η φετινή μεταγραφή των «λιονταριών» (16η με την προσθήκη και των έξι νεαρών ταλαντούχων παικτών). Ο Μηνάς Πτηνόπουλος γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1993 στην Καβάλα κι έχει 129 συμμετοχές στη Γ εθνική με 27 γκολ με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Άρη Ακροποτάμου, τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, την Καβάλα, τον Αιολικό και τον Ηρακλή.

Ο Καβαλιώτης επιθετικός ήταν από τους βασικούς συντελεστές την ανόδου του Ηρακλή στη Football league την περίοδο 2017-18 έχοντας εκείνη τη χρονιά 29 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο Μηνάς Πτηνόπουλος, που αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός εξτρέμ, είχε την περσινή περίοδο εννέα συμμετοχές στη Football league με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την συμφωνία της, με τον ποδοσφαιριστή Μηνά Πτηνόπουλο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια των «Λιονταριών».

Μίνι Βιογραφικό:

 Ο Μηνάς Πτηνόπουλος, είναι γεννημένος στις 11/8/1993, στην Καβάλα και είναι παίκτης που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και δεξιός εξτρέμ. Έχει εμπειρία τόσο από τις χαμηλές κατηγορίες, όπου και ξεκίνησε, όπως το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Άρη Ακροποτάμου και τον Εθνικό Αγιονερίου, αλλά και από τις επαγγελματικές Εθνικές κατηγορίες, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία την τελευταία τριετία σε Καβάλα, Αιολικό και πέρυσι με τον Ηρακλή, στην δεύτερη Εθνική της χώρας μας».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top