Η Μεγάλη Εξοδος των καταναλωτών από τη ΔΕΗ που σωριάζεται στα χρέη

internacionales-más-baratos-para-viajar-Amigos-1024x683.jpg

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη Επανάσταση από συστάσεως του ελληνικού κράτους κι αυτή δεν είναι άλλη από την μαζική εγκατάλειψη της χρεοκοπημένης ΔΕΗ η οποία ετοιμάζεται να αυξήσει τους λογαριασμούς ακόμη και 20%!

Από την Iόλη Πιερίδη

Ετσι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική έξοδος καταναλωτών από τη ΔΕΗ προς ιδιώτες παρόχους.

Ειδικά στις πιο νέες ηλικίες η φυγή είναι χωρίς πρηγούμενο: Mόνο 3 στους 100 κάτω από 35 χρόνων επιλέγουν την ΔΕΗ για νέα σύνδεση.

Η απόφαση των Μητσοτάκη-Χατζηδάκη αντί να λύσουν το πρόβλημα απλά να το διαχειρισθούν (και επικοινωνιακά) δημιουργεί κύματα μαζικής εξόδου από το δημόσιο οργανισμό που δαγκώνει εκ νέου με αυξήσεις πριν καταρρεύσει. Ετσι την ώρα που η ΔΕΗ στέλνει τιμολόγια με αυξήσεις έως και 20% η Protergia παρουσιάζει τα νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius!

Τώρα ξέρεις τι να περιμένεις στον λογαριασμός του ρεύματος!

Η Protergia, ο Τομέας Ενέργειας της MYTILINEOS, πρωτοπορεί στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος, δημιουργώντας τα νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας, Genius.

Τώρα με τα νέα πρωτοποριακά πακέτα Genius 1, Genius 2 και Genius 3, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις οικιακές τους ανάγκες, ανάλογα με την κατανάλωση του νοικοκυριού τους.

Ενώ έχουν το έλεγχο του λογαριασμού τους, πληρώνοντας κάθε μήνα σταθερά το ίδιο ποσό. Στα Genius πακέτα δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή ρήτρες, ενώ με την εφαρμογή myprotergia έχεις τον πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης.

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top