Δήμος Βισαλτίας : Σε Νιγρίτα και Τερπνή η φλόγα της αγάπης

1.jpg

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 17η


Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών για το νομό Σερρών.

Η φλόγα της Αγάπης έφτασε στην Τερπνή την Παρασκευή 6/0/2019 όπου και διανυκτέρευσε.

Τη μετέφεραν. για πρώτη φορά, μοτοσικλετιστές του Ομίλου Μοτοσικλετιστών Βισαλτίας. Με τη συνοδεία περιπολικού του Α.Τ. Νιγρίτης και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ διασχίζοντας την πλατεία της Νιγρίτας καταχειροκροτούμενοι, έφθασαν στην Τερπνή και αφού περιδιάβηκαν τους δρόμους του χωριού, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, την παρέδωσαν στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου. που για μία ακόμη χρονιά με την επίβλεψη του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής σχημάτισαν την «αλυσίδα της Ζωής» η οποία πλαισίωνε την καρδιά του αιμοδότη,  για να ανάψουν το βωμό με το νέο Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό.

Χαιρετισμούς απηύθυναν και μίλησαν για την αναγκαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γιάννης Νούλης, ο νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Αθανάσιος Δ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Βούλα Αγκαθά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Ευαγγελία Κεραμυδά, η εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ «Βισάλτες» κ. Ανοιξιά Πέγου και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής κ. Χρυσάνθη Γκιοφή.

Ακολούθως τιμήθηκαν από το Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής που έλαβαν μέρος στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ζωγραφικής της ΠΟΣΕΑ για την αιμοδοσία στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος πατέρας Παναγιώτης Δήμου και η εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τερπνής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Κερατίδης, εκ μέρους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λευκώνα οι κ.κ Αριστοτέλης Ραμφόπουλος και Σταύρος Σεκισλής  Πρόεδροι και Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων της Τερπνής και πλήθος κόσμου.

Το Σάββατο 7/9/2019 η Φλόγα της Αγάπης φώτισε και την πόλη της Νιγρίτας στη λήξη των Πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2019».

Τη Φλόγα μετέφεραν παιδιά από τον Ορειβατικό Σύλλογο Νιγρίτας, το Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ » Βισάλτες» και τον Αθλητικό Σύλλογο  Tae Kwon Do Kick box «Μονομάχοι».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γιάννης Νούλης , ως διοργανωτής Σύλλογος,
ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός , ο υπεύθυνος γιατρός του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Μανώλης Σφακιανάκης, η εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ κ. Ανοιξιά Πέγου και η διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Αικατερίνη Τζιούρα.

Όλοι αναφέρθηκαν στη σημασία της προσφοράς αίματος ως ύψιστη μορφή εθελοντισμού και αλτρουισμού. Συνεχάρησαν τα παιδιά των Συλλόγων που με τη συμμετοχή τους στη λαμπαδηδρομία μεταφέρουν αυτό το μήνυμα.

Ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα λήξης των ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ με την εμφάνιση του καλλιτέχνη  Ζαφείρη Μελά.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top