Δήμος Σιντικής : Καταγγελία για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

IMG_20190901_105106.jpg

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιντικής ανέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο αυτά για τα οποία προειδοποιούσε και προεκλογικά η Λαϊκή Συσπείρωση. Ότι όλες οι παρατάξεις μέσα στο συμβούλιο ακολουθούν την ίδια πολιτική αυτή της συγκάλυψης των πραγματικών λαϊκών αναγκών.

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου κάθε φορά που μιλούσε η Δημοτική Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρία Ιωαννίδου η συμπεριφορά των περισσότερων δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής αλλά και του ίδιου του Δημάρχου ήταν ανεπίτρεπτη αφού απευθυνόταν προς αυτή όχι με πολιτικά επιχειρήματα αλλά με εκφράσεις κερκίδας γηπέδου. Η συμπεριφορά τους αυτή δείχνει την ενόχληση τους και τον φόβο τους για το γεγονός ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και στον Δήμο Σιντικής θα ξεσκεπάζει την πολιτική τους και θα αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον λαό.

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να καμφθεί με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η δύναμή μας συνεχώς θα μεγαλώνει αντλώντας από την δύναμη του ίδιου του λαού. Αν κάποιοι ενοχλούνται από τις πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ είναι αποκλειστικά δικό τους πρόβλημα, εκείνο όμως που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους είναι ότι τα Δημοτικά Συμβούλια λειτουργούν βάσει κανονισμών και όχι με κραυγές αγωνίας που δηλώνουν την ημιμάθειά τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δυναμικά και αγωνιστικά θα βγει μπροστά ενάντια σε κάθε επιχειρηματική δράση του δήμου που θα φορτώσει νέα φορολογικά βάρη στις πλάτες του λαού της Σιντικής. Η δημοτική περιουσία του Δήμου πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος όλων των κατοίκων της περιοχής όπως για παράδειγμα τα λουτρά του Αγκίστρου. Αυτό άλλωστε αναδείχθηκε και από την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι κάτοικοι που συμμετέχουν στην Ανώνυμη Εταιρεία των Λουτρών αλλά και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να κατανοήσουν ότι στο βάρβαρο αυτό καπιταλιστικό σύστημα με τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες κρίσεις του καμία τέτοια εταιρεία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ζημίες για όλους, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν σαν εταιρεία «λαϊκής βάσης». Τα Λουτρά θα πρέπει να τα διαχειριστεί ο ίδιος ο Δήμος με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού έτσι ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες τους. Η θέση αυτή ενοχλεί κάποιους που εποφθαλμιούν την δημοτική περιουσία για να αναδειχθούν επιχειρηματικά, είναι όμως υπέρ των λαϊκών συμφερόντων για τα οποία 100 χρόνια τώρα αγωνίζεται το ΚΚΕ από όποιο μετερίζι και δεν θα σταματήσει ποτέ να το κάνει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Σιντικής καλεί τον λαό της περιοχής σε επαγρύπνηση και σε αγωνιστική ετοιμότητα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του.          

Σιδηρόκαστρο, 16/9/2019

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top