Δήμος Σερρών : Εορτασμός της ημέρας του Μακεδονικού αγώνα

72290428_535425007000286_1272531748185440256_n.jpg

Με λαμπρότητα, και με την παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και επισήμων, γιορτάστηκε , η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα στο Δήμο Σερρών.

Το πρωί, τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών απ’ τους ιερείς π. Αναστάσιο Πάππο και π. Παναγιώτη Κανακάρη. Τον πανηγυρικό της ημέρας, εκφώνησε ο Διευθυντής του 21ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, Κωνσταντίνος Στρίκας, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του ότι η ιστορία της Μακεδονίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων απ’ τις τοπικές Αρχές στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το «παρών» στις εκδηλώσεις, έδωσαν (μεταξύ άλλων) οι βουλευτές Σερρών Κώστας Μπούμπας (ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου), Λευτέρης Αβραμάκης και Θεόφιλος Λεονταρίδης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Το Δήμο Σερρών, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, Σπύρος Μισιρλής, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Κωνσταντίνος Δινάκης, η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Χρυσάνθη Παλάζη, και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας, Δημήτρης Σιαμάγκας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top