¨¨Τρίτο ¨¨ ημίχρονο στο Σερραικό ντέρμπι του μπάσκετ

-ΚΡΙ-ΚΡΙ-Ικαροι-55-75-0865.jpg

 Τρίτο ημίχρονο εκτός γηπέδων όμως έχουμε στο Σερραικό ντέρμπι μπάσκετ .Ανάμεσα στον Πανσερραικό και τους Ικάρους . Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η διοίκηση των κόκκινων με αφορμή την ένταση που υπήρξε στην κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα. Επιρρίπτει την ευθύνη στους ανθρώπους των Ικάρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την ένταση που έλαβε χώρα στην κερκίδα του Δ.Α.Κ. Σερρών κατά τη διάρκεια του τοπικού ντέρμπι μεταξύ της ομάδας μας και των Ικάρων, οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής προς γνώση των Σερραίων φιλάθλων και αποκατάσταση της αλήθειας: 

  1. Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι προνόησε εγκαίρως, εντός της εβδομάδας πριν τον αγώνα, να ενημερώσει τόσο τους οργανωμένους φιλάθλους της για τις θέσεις που θα καταλάβουν στην κερκίδα, όσο και την ομάδα των Ικάρων, ώστε να μη φέρει παιδιά της ακαδημίας της στο γήπεδο, με τη συμφωνία να ισχύσει το αντίστροφο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για την Lions Basketball Academy.
  2. Ενώ οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας -η δράση των οποίων είναι γνωστή και αναγνωρίζεται στο πανελλήνιο- τήρησαν πιστά τα συμφωνηθέντα, αντιθέτως, ομάδα αθλητών της ακαδημίας των Ικάρων, παρά τις συστάσεις του υπεύθυνου του γηπέδου και κατά την ώρα της προσέλευσης των θεατών, έλαβε θέση μέσα στην κερκίδα της ακαδημίας και των οργανωμένων φιλάθλων μας, συνοδευόμενη από τους προπονητές της.
  3. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν χωρίς πρόβλημα υποστηρίζοντας ο καθένας την ομάδα του, ο επικεφαλής της ακαδημίας των Ικάρων και οργανωτής της κερκίδας τους, κατέβασε απροκάλυπτα από τα κάγκελα μέρος του πανό των Che Guevara, και, όταν του ζητήθηκε ο λόγος, απάντησε με ειρωνικά σχόλια και χειρονομίες, ενώ «περιφρουρούσε» τα παιδιά του.
  4. Όσο για τις ύβρεις που ακούστηκαν κατά διαστήματα από την κερκίδα, προφανώς και δεν αρμόζουν στη μπασκετική ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να έχει το γήπεδό μας, την οποία δεσμευόμαστε να περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο! Τον διοικητικό παράγοντα όμως της αντίπαλης ομάδας που φοράει «βαριά φανέλα» και εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας αδιακρίτως με ακατονόμαστες φράσεις τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού την ώρα που οι δυο αντίπαλοι μονιασμένοι έδιναν τα χέρια, ποιος θα τον συμμαζέψει;

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top