Μπορεί να χρηματίστηκαν Τσίπρας-Πολάκης για τον νόμο για τις πολυεθνικές

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι απαντά στις προκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα για το ποιοι πιστεύει ότι χρηματίσθηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. «Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν», ανέφερε ακόμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε: «Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top