¨¨Πυρά ¨¨ Κοτρώνη κατά Γιάννη Γάτσιου

.jpg

Κριτική στην δημοτική αρχή και  στον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ Γιάννη Γάτσιο ασκεί  ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ Παναγιώτης Κοτρώνης με αφορμή το χρέος ύψους 180.000 ευρώ του δήμου Σερρών προς  την ΔΕΥΑΣ .

Εμείς να πούμε οτι η κριτική του κ Κοτρώνη προς τον κ Γάτσιο είναι το λιγότερο άδικη αφού ο κ Γάτσιος άσκησε χρέη προέδρου για 2 χρόνια . Είναι σίγουρο οτι το χρέος δεν δημιουργήθηκε μέσα σε σε αυτό το χρονικό διάστημα. Επομένως το να αφήνεις εκτός κάδρου όλους τους υπόλοιπους προέδρους και να επικεντρώνεσαι μόνο σε έναν . Θα πούμε οτι ενέχει και πολιτική σκοπιμότητα 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΑΓΩΓΗ ΔΕΥΑΣ κατά δήμου Σερρών

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ μας ανακοίνωσε σαν να μην «τρέχει» τίποτα, ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στο θέμα που ταλανίζει εδώ και χρόνια την επιχείρηση και αφορά στον συμψηφισμό οφειλών του δήμου προς την επιχείρηση ύδρευσης.
Η ΔΕΥΑΣ, έχει εξετάσει ενδελεχώς το σχέδιο του συμψηφισμού μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.
Αυτή τη στιγμή Υπερβαίνουν οι οφειλές του δήμου Σερρών προς τη ΔΕΥΑΣ που ανέρχονται περίπου στις 180.000 ευρώ, ποσό όμως που ανεβαίνει συνεχώς.
Τόσο χρηστή διοίκηση λοιπόν από τον προηγούμενο πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ.
Και γιατί δεν ρωτάνε τον πρώην της ΔΕΥΑΣ που τώρα ο Χρυσάφης τον επιβράβευσε χρήζοντάς τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ, γιατί και πως δημιουργήθηκε αυτό το χρέος;

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top