Σέρρες : Με 5 ερωτήματα επανέρχεται ο Γιάννης Γιάντσιος

-λήψης-5-5.jpg

Επανέρχεται το πρώην μέλος του ΜΕΡΑ 25 δικηγόρος κ Γιάννης Γιάντσιος θέτοντας προς τον αρχηγό του κόμματος κ Γιάννη Βαρουφάκη Τα 5 ερωτήματα που θέλουνε άμεση απάντηση

 Διαβάστε τι έγραψε ο κ Γιάντσιος

Τα 5 ερωτήματα που θέλουνε άμεση απάντηση
από τον Βαρουβάκη το τι είναι το κόμμα ΜεΡΑ25 και τι το DiEM.

Σέρρες 30-10-2019
Μετά την παραίτηση την δική μου ως πρώτος σε ψήφους στις βουλευτικές εκλογές στις Σέρρες, και των 15 φίλων μου ως μέλη και φίλοι του ΜεΡΑ25 (οι φίλοι προβλέπονται από το καταστατικό), απορημένοι με την αυταρχική δομή που εκτελείτε εσωτερικά του κόμματος, διερωτηθήκαμε τι κόμμα είναι αυτό που «αποφασίζει και διατάσει!!» και προσπαθήσαμε να μάθουμε τι αντιπροσωπεύει. Έτσι καταθέτουμε προς τον Αρχηγό Βαρουφάκη τα παρακάτω ερωτήματα:
Αν το κόμμα ΜεΡΑ25 είναι ένα ελεύθερο δημοκρατικό κόμμα που δίνει λογαριασμό στα μέλη και στους φίλους του, δηλαδή σε μέρος του Ελληνικού λαού ή παίρνει έγκριση για τους σκοπούς και την στρατηγική του από το DiEM;;; Να προσθέσουμε ότι το DiEM είναι ένα κίνημα Πανευρωπαϊκό με ανθρώπους, οργανώσεις, ομίλους, κόμματα κλπ ανεξαρτήτους κάποιας ιδεολογίας! Μπορεί δηλαδή στους κόλπους του να ενταχθούν κάθε καρυδιάς καρύδι. Άλλωστε το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσεις μια ηλεκτρονική φόρμα. Αυτά!
Το ΜεΡΑ25 είναι μέρος αυτού του κινήματος;; δηλαδή δίνει αναφορά σ΄ αυτό ως ανώτερο όργανο;;; Εδώ μπαίνει ένα ερώτημα.
Τώρα που το ΜεΡΑ25 είναι ένα κοινοβουλευτικό Ελληνικό κόμμα, που χρηματοδοτείται από τον Ελληνικό λαό, δίνει αναφορά;; σε ένα πανευρωπαϊκό κίνημα στο οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς, οι πρώην, τα μέλη ή φίλοι ποιοι είναι στο DiEM!! Ποιοι και πως χρηματοδοτείτε το DiEM, διότι πχ υπάρχουν αναφορές (από το ΚΚΕ) όπως στην συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» 30-06-2019, ο κ. Κουτσούμπας καταγγέλλει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «μόνος του ταυτίστηκε με τις δεξιές αντιλαϊκές πολιτικές» απογοητεύοντας τον προοδευτικό, αριστερό κόσμο. Προειδοποιεί δε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών «θα είναι εδώ οι συντηρητικές πολιτικές και η επίθεση στη ζωή των πολλών», ενώ στρέφεται και κατά του «ΜέΡΑ25» χαρακτηρίζοντας το «κόμμα μιας χρήσης» και τον Γ. Βαρουφάκη «golden boy» και «άνθρωπο του Σόρος». Αμφισβητεί μήπως το ΚΚΕ;; Μήπως είναι αυτός ο λόγος γι την υπεράσπιση της συμφωνίας των Πρεσπών!! εκ μέρους του…
Είναι αλήθεια ότι το πολυδιαφημισμένο Συνέδριο που αναβάλλεται από μήνα σε μήνα είναι ένα συμβουλευτικό Συνέδριο που μετά την λήξη του θα πρέπει να πάρει την έγκρισή του από το DiEM;; Συνέδριο κόμματος, που θα πρέπει να τύχει την έγκριση ενός κινήματος;; μου θυμίζει τα παλιά τα χρόνια που είχαμε στην πολιτική σκηνή το αγγλικό, το ρωσικό, το γαλλικό κόμμα!! Αντί να απελευθερωνόμαστε σιγά σιγά ανακαλύπτουμε νέες τακτικές για να δίνουμε λόγο σε ξένους. Άφεριμ !!!!
Είναι αλήθεια ότι στην τελευταία πανευρωπαϊκή ψηφοφορία του DiEM ψήφισαν περίπου 3.000 μόνο!!! και ποιο είναι το κέντρο αποφάσεων του DiEM!!! που το ΜεΡΑ25 είναι στους κόλπους του…
Να καταλάβω, εγώ και οι συνοδοιπόροι μου που τρέχαμε σ όλο τον νομό Σερρών, φέραμε τους περισσότερους ψήφους για ποιο λόγο!! για να δίνουμε λόγο σε κινήματα δίχως ξάστερη διαφάνεια!!!!
Και μη μου πει κανείς ότι είναι ένα πανανθρώπινο ευρωπαϊκό κόμμα για το καλό της ανθρωπότητας, αν πρώτα δεν μας παρουσιάσει τα πρόσωπα του DiEM και την χρηματοδότηση του!!. Όλα στο φως!! Ο αρχηγός του ΜεΡΑ25 του DiEM θα πρέπει να καταλάβει ότι, μπορεί οι έλληνες να είναι ευκολόπιστοι, αλλά ταυτόχρονα έχουν ωριμάσει την τελευταία 10ετία με τα μνημόνια που μας φέσωσαν όλοι εμπλεκόμενοι!! Μήπως ήταν και ο ίδιος εμπλεκόμενος!! Και μην ξεχνά την τύχη των μικρών προσωποπαγών κομμάτων?.
Με τιμή
Γιάντσιος Ιωάννης Δικηγόρος
6976639687
Κατσίμπρας Ευθύμης κλπ.

έπεται συνέχεια…..

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top