Δήμος Σιντικής : 500 οχι για την έλευση προσφύγων

-λήψης-1.png

Αίτημα με τις υπογραφές 500 πολιτών κατατέθηκε στον δήμο Σιντικής .Με το οποίο ζητείται από το δημοτικό συμβούλιο να ταχθεί κατά της φιλοξενίας σε ξενοδοχεία της περιοχής προσφύγων .

Σύμφωνα με τον κ Τάτσιο ο δήμαρχος επικαλέστηκε παλιότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου . Η οποία όμως σύμφωνα με τον κ Τάτσιο αφορά μόνο το στρατ΄πεδο Ροδ΄πολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο Κ ΤΑΤΣΙΟΣ

500 υπογραφές Ενεργών Πολιτών Σιντικης κατατέθηκαν πριν από 10 ημέρες στον Δήμο Σιντικής για να εκδοθεί ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο για τους παράνομους μετανάστες. Ο δήμαρχος επικαλέστηκε την απόφαση του 2015 και είπε ότι υπάρχει ήδη απόφαση με την οποία το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση ότι δεν δέχεται λαθρομετανάστες. Κι ενώ έφερε το θέμα προς συζήτηση ΔΕΝ είχε εκεί την απόφαση του 2015 για να διαβάσουμε τι λέει. Ανταυτου έθεσε το δίλημμα… ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2015 ΠΟΥ ΑΡΝΟΎΜΑΣΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ Ή ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ; κι ενώ δεν ξέραμε οι υπόλοιποι τι έλεγε εκείνη η απόφαση ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσιντσιος επέμενε ότι η απόφαση αφορούσε σε ολόκληρο τον Δήμο Σιντικής. Βρήκαμε την απόφαση…. Αφορούσε ΜΟΝΟΝ στο στρατόπεδο της Ροδόπολης…. Είναι ντροπή να επιχειρείται τέτοια σπεκουλα στους πολίτες. Κάποιοι μας αντιμετωπίζουν ως “ιθαγενείς” και μοιράζουν καθρεπτακια… Η συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top