«Μπούκαραν» και επί ΣΥΡΙΖΑ

ryhsu.png

Υπάρχει μια αλήθεια που λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας θέλει πανεπιστήμια ανοικτά για φοιτητές και καθηγητές  και όχι για εγκληματίες κάθε κατηγορίας.

Την επιβεβαίωσαν οι πολίτες, όταν επέλεξαν μια νέα κυβέρνηση που είχε ως βασικό προεκλογικό της στόχο, το ξεκαθάρισμα των πανεπιστήμιων από την παρανομία και εξακολουθούν να την επιβεβαιώνουν μέσω των δημοσκοπήσεων.. Στην έρευνα της Opinion Poll του Σεπτεμβρίου και στο ερώτημα αν συμφωνούν με την κατάργηση του ασύλου για να αντιμετωπιστούν παραβατικές συμπεριφορές και η ανομία στα Πανεπιστήμια, απάντησε καταφατικά το 74% και αρνητικά το 20%. Το ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της έρευνας, είναι ότι συμφώνησε με την κατάργηση του ασύλου και η πλειοψηφία των πολιτών, που τρεις μήνες πριν είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, σε ποσοστό 48,73% έναντι 40,60%. Αυτή την αλήθεια την κρύβουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τούς αρέσει γιατί δεν την πιστεύουν και γιατί νομίζουν πως έχουν μπροστά τους μια ευκαιρία να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην κυβέρνηση κάποιοι χαμογελούν με τις ακραίες αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και λένε «αφήστε τους, άνοιξαν έναν δρόμο που θα τους οδηγήσει πίσω στο 2014», άλλοι διαφωνούν, επισημαίνοντας πως «η πόλωση δεν βοηθά τη λύση χρόνιων προβλημάτων και την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα και που αποτελεί διακηρυγμένο στόχο της ΝΔ». Γι’ αυτό και απέφυγαν να υπενθυμίσουν, πως και επί ΣΥΡΙΖΑ η αστυνομία «μπούκαρε» στα πανεπιστήμια. Σε μια μάλιστα περίπτωση, τον Απρίλιο του 2015 στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, μπήκε μέσα και συνέλαβε 14 φοιτητές που είχαν καταλάβει την πρυτανεία. Τότε, η επέμβαση της αστυνομίας , από όσους διαμαρτύρονται σήμερα, θεωρήθηκε ως δημοκρατική παρέμβαση για την εύρυθμη λειτουργία του πανεπιστημίου, τώρα επί ΝΔ, εκτιμάται από τους ίδιους ότι οδηγεί τη χώρα σε σκοτεινές περιόδους .

Σαχλαμάρες. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι ενεργούν υποκριτικά. Ακόμα και το μνημόνιο που οι ίδιοι εφάρμοσαν, το βρήκαν σωτήριο για την ελληνική οικονομία, ενώ των άλλων οδηγούσε στην καταστροφή. Τώρα πολύ περισσότερο δρουν και εκδικητικά προς την κυβέρνηση, με φράσεις , «θα μας βρείτε στο πεζοδρόμιο», γιατί αναπολούν και την εξουσία που έχασαν. Και αυτό είναι πολύ τραυματικό για στελέχη του κόμματος που έχασαν καλοπληρωμένες θέσεις στο δημόσιο. Ακολουθούν τακτική του 2014, όπως έκαναν με το κίνημα «δεν πληρώνω». Τότε καλούσαν τους πολίτες να μην πληρώνουν, διόδια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, φόρους και ΕΝΦΙΑ, για να πέσει η κυβέρνηση των «γερμανοτσολιάδων», τώρα τούς καλούν να βγουν στους δρόμους, κατά μιας «αντιδημοκρατικής σκοτεινής» κυβέρνησης. Όμως ο Τσίπρας, όταν ήρθε στην εξουσία ξέχασε όσους δεν πλήρωναν. Κάποιοι οδηγηθήκαν επί ΣΥΡΙΖΑ στα δικαστήρια και κάποιοι ακόμα πληρώνουν με δόσεις διόδια και φόρους γιατί τον πίστεψαν.

TheCaller.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top