Δήμος Σερρών : Επιβάλλεται να αλλάξει κ Αραμπατζή

.jpg

Της απόφασης της δημοτικής αρχής του Πέτρου Αγγελίδη για τα τραπεζοκαθίσματα στην οδό Κων/νου Καραμανλή υπεραμύνθηκε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων  κ Θόδωρος Αραμπατζής . Ο οποίος τόνισε οτι δεν πρέπει να αλλάξει .

Εμεις θα  θυμίσουμε στον κ Αραμπατζή οτι ο πεζόδρομος ξεκινά από το ύψος του δημαρχείου και φτάνει μέχρι το εργατικό κέντρο .Η παρούσα απόφαση απαγορεύει την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από την αρχή της οδού μέχρι το ύψος του ψητοπωλείου του Καλύτερου .Στο υπόλοιπο κομμάτι υπάρχουν άφθονα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο . Αρά η τωρινή απόφαση εφαρμόζεται μόνο σε ένα κομμάτι του δρόμου ( περίπου 100 μέτρα ) και όχι στο σύνολο του.

Και ρωτάμε κ Αραμπατζή αυτό είναι σωστό ????

Και ποια ήταν τελικά τα κριτήρια που οδήγησαν στην λήψη μιας απόφασης για ένα μόνο συγκεκριμένο κομμάτι του πεζοδρόμου .

Μάλιστα για την ιστορία να θυμίσουμε οτι ενώ τα τέσσερα καταστήματα υποχρεώθηκαν να μαζέψουν καθίσματα και καρέκλες .Σε απόσταση λίγων μέτρων μετά την λήψη της απόφασης άνοιξαν νέα καταστήματα που έχουν τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο και μάλιστα πρόσφατα έχουν προχωρήσει στην εγκατάσταση και μόνιμων κατασκευών . 


Υπαρχει ισονομία σε αυτή την απόφαση ???

Τέλος και σημειώσουμε οτι τα 4 καταστήματα που υποχρεώθηκαν να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα από το πεζοδρόμιο .Λειτουργούσαν πριν από την απόφαση για την πεζοδρόμηση της οδού

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top