Φωτ Αραμπατζή.Ισοπεδωτικές και βαθιά προσβλητικές οι δηλώσεις Υπουργών για τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο

arabatzi708_0.jpg

Ισοπεδωτικές και βαθιά προσβλητικές οι δηλώσεις Υπουργών  για τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο. Χαρακτηρίζει με γραπτή της δήλωση τις δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης η βουλευτής Σερρών  της ΝΔ κ Αραμπατζή 

Η ΔΗΛΩΣΗ

Μετά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος κατηγόρησε τους αγρότες για φοροδιαφυγή, τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ο οποίος μίλησε για «πάρτυ αγροτοπατέρων», ένα ακόμη μέλος της Κυβέρνησης, αυτή τη φορά ο Αν. Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ανέλαβε τον ρόλο του υβριστή του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της χώρας, αποκαλώντας τους και αυτός με τη σειρά του φοροφυγάδες.

Όλα αυτά συμβαίνουν με την ανοχή βεβαίως του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να ψελλίσει μία λέξη «επαναφέροντας στην τάξη» τους Υπουργούς του – γι’ αυτούς τους ισοπεδωτικούς και βαθιά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής.

Απορεί κανείς, πώς την ίδια στιγμή καλεί τους αγρότες σε διάλογο – γιατί άραγε να θέλει να συνομιλήσει με, κατά δήλωσή τους, «φοροφυγάδες»; – όταν επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο την ταξική αποστροφή της «δεύτερης φοράς Αριστερά» Κυβέρνησής του απέναντι στον κόσμο, που παράγει και μοχθεί. Τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τους αγρότες, τους οποίους καταδικάζει και αφανίζει με το ληστρικό Ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που ετοιμάζει, στην προσπάθειά του με «δημευτικές» λογικές να καλύψει τον πλήρη εκτροχιασμό της Ελληνικής οικονομίας, που ο ίδιος προκάλεσε.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top