Νόμος και Τάξη στην Αθήνα – Η Κυβέρνηση και ο Χρυσοχοΐδης κέρδισαν το στοίχημα

astynomia-696x517.jpg

Οι πιο… αναίμακτες διαδηλώσεις των τελευταίων ετών καταγράφηκαν το “καυτό” διάστημα (ελέω Γρηγορόπουλου και Πολυτεχνείου) Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Η Ελληνική Αστυνομία, είχε σχέδιο πρόληψης και καταστολής των εκτρόπων από αναρχικές ομάδες, οι οποίες την τελευταία πενταετία αλώνιζαν ανεξέλεγκτες στο κέντρο της Αθήνας. Υπήρξαν σαφείς εντολές της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και κυρίως πολιτική βούληση προσωπικά από τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να μην μετατραπεί η πρωτεύουσα σε… Καμπούλ, όπως κάποιοι κύκλοι σχεδίαζαν.

Το κέντρο της Αθήνας, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε παραδοθεί σε παρακρατικές ομάδες, λαθρομεταναστες, εμπόρους ναρκωτικών και λοιπές εγκληματικές συμμορίες ανακαταλαμβάνεται σταδιακά από το Κράτος.

Η Νομιμότητα επιστρέφει και αυτό είναι πλέον εμφανές σε όποιους ζουν και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας.

Το επόμενο μεγάλο Στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η Κυβέρνηση, είναι ο περιορισμός της γάγγραινας των ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ διαδηλώσεων. 

Δεν νοείται στην Ελλάδα του 2020, που “διψά” για Ανάπτυξη και Θέσεις Εργασίας να επιτρέπεται σε 100 ή 200 συνδικαλιστές να θέτουν σε καθεστώς ΟΜΗΡΕΙΑΣ εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αλλά και μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις.

Και όπως μαθαίνουμε Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης είναι αποφασισμένοι ΑΜΕΣΑ να τελειώσουν και με την ασυδοσία των ανεξέλεγκτων διαδηλώσεων.

 www.lykavitos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top