Καζαμιας 2020 -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ( ο Χρήστος Μέγκλας ανακοινώνει το christmas EXPO )

-λήψης-1-9.jpg

Αρχή του 2020 και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΕΥΧΩΝ ρίχνει αυλαία . Με μια μεγαλοπρεπή παρέλαση στην οδο Κωνσταντίνου Καραμανλή .Στην κεφαλή της παρέλασης άγημα με τον Θέμη Πεταλωτή ντυμένο τσολιά να φέρει σημαία με το έμβλημα του Δήμου .Τον Θέμη πλαισιώνουν Φωτεινή Αραμπατζή , Χρυσάνθη Παλάζη και Αριάδνη Παπαφωτίου ντυμένες με παραδοσιακές στολές .όπως αποκαλύπτει ο εκδότης ήταν και μια πρόβα αφού θα παρελάσουν και την 25η Μαρτίου .

Ο Στέφανος Φωτιάδης πιστός στη δέσμευσή του για σκληρή αντιπολίτευση καταγγέλλει την δημοτική αρχή οτι τα λαμπάκια που άναψαν στην πλατεία είναι 99.990  και όχι όπως ψευδώς ισχυρίστηκε η δημοτική αρχή 100.000 .Και καλεί τον Πέτρο Αγγελίδη να απαντήσει ( παρεμβαίνουν οι δημοσιογράφοι θυμίζοντας του οτι δήμαρχος είναι ο Χρυσάφης ) .

Ο Ηλίας Γκότσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν προσκλήθηκε στις εκδηλώσεις της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ των Ευχων ανακοινώνει οτι θα απέχει μέχρι νεωτέρας από τα ΚΙΤΣΕΡΕΛΑ  πάρτυ .

 Ο Αντώνης Γεωργούλας έκπληκτος ανακαλύπτει οτι έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος

 Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης   ανακοινώνει οτι σύντομα το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα του 2020  θα δοθεί λύση για τα τραπεζοκαθίσματα .

Ο Χρήστος Μέγκλας εκφράζει την αντίθεση του με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΕΥΧΩΝ αφού όπως λέει κοστίζει πολλά χρήματα και ανακοινώνει οτι το 2020 το Επιμελητήριο θα διοργανώσει το  christmas EXPO κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαιλια που είναι ο καταλληλότερος χώρος  .Όπως αναφέρει το κόστος θα είναι μηδαμινό αφού θα εργαστούν όλοι εθελοντικά . Εντελώς δωρεάν εθελοντές υπό τον Δημήτρη Γιαννάκη  θα κατασκευάσουν τελεφερικ το οποίο θα μεταφέρει τους θεατές από την πλατεία Ελευθερίας .Ο πρόεδρος  θα αναλάβει να οδηγεί το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους θεατές .Ο Γιώργος Γούνας που έχει πολλές γνωριμίες με καλλιτέχνες θα φέρει φίλους να κάνουν συναυλίες ( εννοείται δωρεάν ) . Θανάσης Μαλλιαράς , Τρούπης , Μήχος θα χτίσουν τα σπιτάκια .

Ο Θωμας Τενεκετζής θα παρέχει δωρεάν μαθήματα σκι .

Ενω ΔΙΚΤΥΟ και ΕΠΙΛΟΓΕΣ εντελώς δωρεάν θα καλύψουν τις εκδηλώσεις 


ΥΓ : Το παρόν κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top