Ο Μαρινάκης κάλεσε τον Αυγενάκη να φάει τα ποδοσφαιρικά περιττώματα!

MARINAKIS575193525-1024x683-1.jpg

Aπασφάλισε ο Μαρινάκης μετά το 0-0 του Ολυμπιακού στο Βόλο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του ισόπαλου (0-0) αγώνα με τον Βόλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε ο Πέδρο Μαρτίμς, ούτε κανείς άλλος από τους παίκτες των “ερυθρόλευκων” μίλησαν στα ΜΜΕ, με απόφαση της διοίκησης. Η μοναδική δήλωση ήρθε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη o oποίος χαρακτήρισε ποδοσφαιρικά περιττώματα τους Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο, Μπέο, Γραμμένο, ο Περέιρα και “ο υπόλοιπος θίασός τους”.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ζήτησε έμμεσα από τον Αυγενάκη να φάει τα ως άνω περιττώματα!

Στην προσωπική του ο διοικητικός ηγέτης των “ερυθρόλευκων” χαρακτήρισε ποδοσφαιρικά περιττώματα τους Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο, ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα του “δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές”.

Η δήλωση του Μαρινάκη: “Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά περιττώματα που πρωταγωνιστούν τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους. Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτήν την κωμωδία, ούτε θα χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι (Βλέπε Αυγενάκης) αυτά τα ποδοσφαιρικά περτιττώματα να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια”.

Υπενθυμίζεται ότι ακυρώθηκε γκολ του Σουντανί μετά τη χρήση VAR, ενώ υπάρχουν “ερυθρόλευκες” διαμαρτυρίες και για πέναλτι που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top