ΕΡΕΥΝΑ: Ακόμα πιο ανυπόφορος αναμένεται να είναι φέτος ο δεξιός θείος σας στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

deksios-theios-tovatraxicom.jpg

Ακόμα πιο ανυπόφορος από τις προηγούμενες χρονιές αναμένεται να είναι φέτος ο δεξιός θείος σας εξαιτίας της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Όπως τονίζουν πολιτικοί αναλυτές, εκτός από το τρίωρο που θα σας στριμώξει για να του δείξετε πώς λειτουργεί το καινούργιο του κινητό, τα επίπεδα ρατσισμού αλλά και οργής κατά του ΣΥΡΙΖΑ των δεξιών θείων της χώρας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

«Παρά την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, οι δεξιοί θείοι της επικράτειας αναμένεται να είναι ακόμα πιο λάβροι κατά του άθεου Τσίπρα που κατέστρεψε τη χώρα, ενώ τα επίπεδα θυμού κατά των αλλοδαπών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλά» τόνισαν.

Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι νεότερα μέλη της οικογένειας που δεν ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να κάνουν βουδιστικές ασκήσεις ηρεμίας όταν ακούσουν ότι το ξύλο είναι μέρος της γλυκιάς αναγκαστικότητας και να αντισταθούν στην επιθυμία να τους στραγγαλίσουν.

Όπως τονίζουν, τέλος, καλό θα ήταν να μην κάνουν ερωτήσεις όπως «τι έγινε με τη Μακεδονία θείε» ή «πώς πάει η επένδυση στο Ελληνικό» προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ενδοικογενειακής σύρραξης ή να τον χάσουν από εγκεφαλικό.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top