ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ : Η λάμψη της ¨΄αποστόμωσε ¨¨ τους επικριτές της

c5f7f8ba22bc61faa6aa803ae1139d1d_L.jpg

Την σφοδρή αντίδραση μέρους της αντιπολίτευσης προκάλεσε η απόφαση της νέας δημοτικής αρχής να μεταφέρει τις εκδηλώσεις της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ στην πλατεία Ελευθερίας . Η Αριάδνη Παπαφωτίου προκάλεσε προσωρινή αρρυθμία θέτοντας γραφειοκρατικά ζητήματα . Η παράταξη Αραμπατζή δια στόματος του επικεφαλής αλλά και του Παντελή Χράπα και του Ηλία Γκότση πρόβαλλε τις αντιρρήσεις της. Ενω για το ίδιο θέμα υπήρξε πολλαπλή παρέμβαση και του πρώην δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη . Έχοντας περάσει πλέον 17 μέρες από την έναρξη των εκδηλώσεων κατά γενική ομολογία η απόφαση κρίνεται πετυχημένη .Το κέντρο της πόλης θύμισε επιτέλους οτι έχουμε  Χριστούγεννα ενω και η προσέλευση των Σερραίων στις εκδηλώσεις κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική .

Η κ Παπαφωτίου σχολιάζοντας την τελετή έναρξης μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια δείχνοντας οτι διαθέτει την πολιτική γενναιότητα να αναγνωρίσει <<το λάθος >> της .Από την πλευρά Αραμπατζή και του πρώην δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη σιγή ιχθύος .

Δικαιωμένη και η παράταξη Φωτιάδη που στήριξε την απόφαση της δημοτικής αρχής . Εξάλλου και παλιότερα ο κ Φωτιάδης είχε τοποθετηθεί υπερ της πρότασης να γίνονται οι εκδηλώσεις στην πλατεία Ελευθερίας

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top