Γιώργος Μαδεμλής .Ζητώ συγγνώμη για όσα δεν κατάφερα να υλοποιήσω.

dairetzhs_vs_mademlis-1.jpg

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην δήμαρχος Αλιστράτης και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Ζίχνης .Ανακοινώνει την απόφαση του να αποσυρθεί από τα των αυτοδιοικητικών ενω παράλληλα ευχαριστεί τους συνδημότες του για την στήριξη που του πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ ΜΑΔΕΜΛΗ

«Φίλες και φίλοι.

Μ’ αυτήν την επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη, τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που μου δώσατε από το 1998 έως σήμερα στην πορεία μου ως επικεφαλής συνδυασμών στις Δημοτικές Εκλογές στον τέως Δήμο Αλιστράτης και στον νέο Δήμο Ν.Ζίχνης.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εκατοντάδες συνδημότες μου που μου κάνανε την Τιμή στις πέντε εκλογικές αναμετρήσεις γράφοντας το όνομα τους δίπλα στο δικό μου και μαζί δώσαμε όμορφους αγώνες με πολιτικό πολιτισμό.

Ζητώ συγγνώμη από τους συνδημότες μου για όσα μαζί οραματιστήκαμε, αλλά δεν κατάφερα να υλοποιήσω. Επίσης ζητώ ειλικρινά συγνώμη από όσους άθελά μου πλήγωσα.

Σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω να προσφέρω της υπηρεσίες μου προς όφελος των συνδημοτών μου, αλλά και του συνδυασμού από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συνδυασμός “Πορεία Ανανέωσης” με επικεφαλής τον κύριο Γκαλάπη και όλους εμάς δίπλα του έχει να προσφέρει πάρα πολλά για την καλή λειτουργία του Δήμου Ν.Ζίχνης.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι σ’ αυτήν την πορεία ο μεγάλος μου συμπαραστάτης ήταν η οικογένεια μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Μαδεμλής Γ.

Αλιστράτη 27/01/16».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top