Κώστας Καραμανλής .Σε “Μυστικό δείπνο” Σαμαρά με βουλευτές

samaras2.jpg

Ο Σερραίος βουλευτής της ΝΔ ήταν ανάμεσα στους γαλάζιους  βουλευτές που


εκλέχτηκαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 και έκαναν το τραπέζι στον Αντώνη Σαμαρά το βράδυ της Πέμπτης. Το ραντεβού δόθηκε για λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ στην ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά, εκεί δηλαδή που τους είχε κάνει το τραπέζι ο πρώην πρωθυπουργός τον Απρίλιο του 2015.

Την ιδέα να ανταποδώσουν το τραπέζι στον Αντώνη Σαμαρά είχε ο Τάσος Δημοσχάκης ενώ το παρών έδωσαν ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Βασίλης Οικονόμου, ο Κώστας Βλάσσης, ο Γιάννης Αντωνιάδης, ο Βασίλης Γιόγιακας, η Νίκη Κεραμέως, ο Θανάσης Καβαδάς και ο Κώστας Καραμανλής. samaras2samaras3samaras3

Ο Στέργιος Γιαννάκης και ο Χρήστος Μπουκώρος δεν έδωσαν το παρών αλλά είχαν ειδοποιήσει ότι θα απουσιάζουν από τη συνάντηση σε αντίθεση με τον Γιώργο Κουμουτσάκο που δεν ενημέρωσε ποτέ. Κάτι που συζητήθηκε από τους υπόλοιπους βουλευτές αφού όπως έλεγαν με νόημα «ο Κουμουτσάκος μόλις ενα χρόνο έχει κοινοβουλευτικός…».

Πέρα από αυτό η κουβέντα δεν γίνονταν να μην περιστραφεί και στην επικαιρότητα με τον Αντώνη Σαμαρά πάντως να φαίνεται πως είχε καλή διάθεση αφού αναφέρθηκε σε όλη την πολιτική του διαδρομή και το πως γνώρισε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ευάγγελο Αβέρωφ και άλλους πολιτικούς άνδρες που άφησαν το στίγμα τους στην κεντρική σκηνή.

Όλοι αναφέρθηκαν στις σημερινές συνθήκες αλλά και στις δυσκολίες που έχει μπροστά της η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Όσο για το λογαριασμό, οι βουλευτές πλήρωσαν ρεφενέ.

http://15minutes.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top