Τσιμουδιά από τα λαλίστα ΜΜΕ. Ούτε γαβγίσματα, ούτε καν γρυλίσματα. Τα σκυλιά δεμένα..

-2.jpg

Μετά από πολύμηνη δίκη, ανακοινώθηκε χτες η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το μεγάλο φαγοπότι του ΚΕΕΛΠΝΟ ..

Από περιέργεια κάντε μια περιήγηση στις ιατρικές ιστοσελίδες,
ψάχνοντας την είδηση καταδίκης του τέως ισόβιου Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θόδωρου Παπαδημητρίου και της παρέας του. Πουθενά δε θα τη βρείτε!

Ας πάρουμε το πράγμα ανάποδα. Έστω το δικαστήριο έκρινε αθώο τον Παπαδημητρίου. Μην έχετε καμιά αμφιβολία πως τότε θα γινόνταν πανηγύρι. Με το άνοιγμα των ιστοσελίδων θα βλέπαμε φωτογραφίες του «άδικα ταλαιπωρημένου», κατάρες γι αυτούς που κλόνισαν την υγεία του και πιεστικά αιτήματα προς τον Κικίλια για αποκατάστασή του αθώου, στην πρότερη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Τόσο η σημερινή σιωπή, όσο και οι τυχόν πανηγυρισμοί στην υποθετική περίπτωση αθώωσης, έχουν την εξήγησή τους. Ο τ. Γενικός Διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τις ευλογίες της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, ταΐζαν για χρόνια τους περισσότερους από τους υγειονομικούς συντάκτες. Παράλληλα κρατούσαν κιτάπια με λεπτομερείς καταγραφές, όπως αυτές που βρέθηκαν κρυμμένες πίσω από γυψοσανίδες στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ώστε να τις τρίψουν στη μούρη όποιου αχάριστου τολμήσει να γαβγίσει σε βάρος τους.

Παράλληλη ιστορία: στη χτεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής για την υπόθεση Novartis αποκαλύπτεται πως η τ. εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ραϊκου έπαιρνε εμβάσματα από κοινού με τον γιατρό σύζυγό της από τη φαρμακευτική εταιρεία, την οποία ήλεγχε η κυρία εισαγγελεύς.

Τσιμουδιά από τα λαλίστα ΜΜΕ. Ούτε γαβγίσματα, ούτε καν γρυλίσματα.

Τα σκυλιά δεμένα..
https://www.ygeianet.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top