Δημοσιογράφοι που λειτουργούν ως αυλικοί του Νέρωνα, έχουν απόλυτη ευθύνη για την καταστροφή της πατρίδας.

-λήψης-5-4.jpg

Η πατρίδα ζει αυτές τις ώρες μία μεγάλη εθνική ήττα. Την οποία πρέπει άμεσα να διαχειριστεί και να αντιδράσει. Και αυτό δεν είναι πεδίο ούτε για αντιπολιτευτικές τακτικές, ούτε για πολιτικάντικη καπηλεία.

Το να βλέπουμε όμως σε δελτία ειδήσεων να γίνεται αποσιώπηση αυτής της εθνικής κρίσης, όπου στο Βερολίνο γίνεται διάσκεψη για το θέμα της Λιβύης χωρίς καν να κληθεί η Ελλάδα η οποία είναι η πρώτη ζημιωμένη από το σύμφωνο Τουρκίας – Λιβύης, αυτό είναι εγκληματικό. Το να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι μαϊμού ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην εξεταστική για τον Παπαγγελόπουλο, με πηχυαίους τίτλους και στρατευμένος αναφορές, προκειμένου να φύγει η προσοχή του τηλεοπτικού κοινού από την μεγάλη εθνική κρίση, είναι συνέργεια σε εθνικό έγκλημα.
Ο δημοσιογράφος οφείλει να λειτουργεί ως λειτουργός, να ενημερώνει και να πιέζει την κυβέρνηση, την εκάστοτε κυβέρνηση, ώστε να προασπίσει τα εθνικά δίκαια.Όταν αποσιωπεί τους εθνικούς κινδύνους νομίζοντας ότι έτσι υπηρετεί την κυβέρνηση, θυμίζει τους αυλοκόλακές του Νέρωνα. Που υμνούσαν την ομορφιά του, την δύναμη του, τις αθλητικές του επιδόσεις, την υπέροχη φωνή του, τις συνθέσεις του. Και η χώρα κάηκε συθέμελα.

 fonaklas.blogspot.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top