Το Twitter παραμένει… ερωτευμένο με τον Τσίπρα

-λήψης-5-9.jpg

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τον τρόπο του, να βγάζει από έναν πολιτικό περισσότερο ανθρώπινα στοιχεία. Το έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το επανέλαβε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Έχει σημασία να σταθεί κανείς στην πρόσφατη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Σχεδόν 7 μήνες μετά την ηχηρή ήττα του στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβεβαίωσε ότι βιώνει και ο ίδιος το… παραδοσιακό βέρτιγκο κάθε πρωθυπουργού που γίνεται πρώην.

Σε αντίθεση με άλλους προκατόχους του στο Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο, ο ίδιος εικονοποιεί δυο καινούριες παραμέτρους: Δεν… έφυγε από την ηγεσία του κόμματός του. Και κράτησε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό, στο 32%.

Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει φυσικά ότι θα είναι δύσκολο να ξαναπιάσει το νήμα που τον ένωνε με πλατιές κοινωνικές μάζες. Και, αν τα καταφέρει τελικά, αυτό δεν θα συμβεί σύντομα, καθώς η πολιτική ηγεμονία του Κυριάκου Μητσοτάκη φαντάζει αδιατάραχτη.

Ο ίδιος ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πάντως, παραμένει “θέμα” για την ελληνική κοινωνία. Προκαλεί το ενδιαφέρον. Ξυπνά πάθη. Θετικά και αρνητικά. Φάνηκε αυτό από τις αντιδράσεις στο Twitter,  το οποίο παραμένει… ερωτευμένο μαζί του.

Είτε προσεγγίζοντάς τον θετικά, είτε με… ανάθεμα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top