Σέρρες : Εγκαινιάστηκε η έκθεση ¨¨Ευζωνική στολή ¨¨

euzwnikistoli2.jpg

Με μεγάλη επιτυχία, και με την παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και επισήμων, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών τα εγκαίνια της Έκθεσης με τίτλο «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλ. Χαΐτογλου».

Πρόκειται για μια Έκθεση Πινάκων, που συνδιοργανώνεται απ’ το Δήμο Σερρών και το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών, σε συνεργασία με το Στρατιωτικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η σχετική εκδήλωση, έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου, στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, «ΑΣΤΕΡΙΑ», με σκοπό την προβολή του ήθους και των αξιών του ύψιστου τιμητικού αγήματος της χώρας.Η είσοδος στην Έκθεση, η οποία θα παραμείνει στο Δήμο Σερρών μέχρι και την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ έντονο ενδιαφέρον για επίσκεψη έχουν ήδη εκδηλώσει πολλά σχολεία της πόλης μας.

 Καθημερινά, απ’ τις 09:00 μέχρι τις 14:00 και απ’ τις 18:00 μέχρι τις 21:00, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε 40 έργα του ζωγράφου και ενδυματολόγου, κ. Γιάννη Μυλωνά, ενώ στο χώρο θα βρίσκονται και άοπλοι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, σε στατική παρουσία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top