Δήμος Αμφίπολης : Λαμπαδηδρόμοι η Φιλιππία Κοχλιαρίδου και ο Ηλίας Μουταφτσής

kentriki-768x580-1.png

Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Ελληνικής άρσης βαρών, η Φιλιππία Κοχλιαρίδου και ο πρωταθλητής του καράτε Ηλίας Μουταφτσής θα είναι οι δύο λαμπαδηδρόμοι που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή φλόγα στα όρια του Νομού Σερρών και στην περιοχή της Αμφίπολης.

Ο Δήμος Αμφίπολης θα έχει την ύψιστη τιμή να υποδεχτεί στις 16 Μαρτίου και να φιλοξενήσει για λίγη ώρα τη φλόγα των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Τόκιο, από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου 2020.

Η υποδοχή της φλόγας και το τελετουργικό θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μουσείου της Αμφίπολης και σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για τον Δήμο Αμφίπολης έχουν οριστεί δύο λαμπαδηδρόμοι, μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στην ιστορία της Ελληνικής άρσης βαρών με καταγωγή από την Αμφίπολη, η Φιλιππία Κοχλιαρίδου και ο πρωταθλητής του καράτε με καταγωγή από τη Νέα Ζίχνη Σερρών Ηλίας Μουταφτσής.

Ο υπεύθυνος συντονιστής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Αμφίπολης Δήμος Βίτσιος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε ότι γίνονται προετοιμασίες από πλευράς Δήμου για το τελετουργικό στο οποίο θα δώσουν το παρών η φιλαρμονική και η χορωδία Ροδολίβους και Πρώτης.

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top