Δήμος Βισαλτίας : Κυριακή 23/2 Μεγάλη καρναβαλική εκδήλωση στην Νιγρίτα

-καρναβαλι.jpg

Η Νιγρίτα ετοιμάζεται για την πιο εντυπωσιακή καρναβαλική παρέλαση. Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 από τις 12:00 το μεσημέρι το κέντρο της Νιγρίτας θα πλημμυρίσει χρώματα, μουσική και χαρούμενες παιδικές φωνές από τους καρναβαλιστές των σχολείων της περιοχής που θα συμμετέχουν στην μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.

Παράλληλα ένας πανύψηλος Ξυλοπόδαρος θα έρθει στην εκδήλωση με το πιο ζεστό του χαμόγελο, για να την γεμίσει με πλούσιο θέαμα και πολύ γέλιο! Ένας υπέροχος Πιερότος με κέφι και ζωντάνια θα διασκεδάσει μαζί με όλο τον κόσμο και ο μοναδικός Mickey θα βρίσκεται ως μασκότ για να χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί με όλους! 

Ένας φοβερός Κλόουν θα παρουσιάσει ένα απίθανο Αποκριάτικο Πάρτι για μικρούς και μεγάλους, με πολλούς διαγωνισμούς χορού (Baby Zumba) και διαδραστικά παιχνίδια με έπαθλα στους νικητές! Υπέροχα μαγικά κόλπα θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης με την συμμετοχή των παιδιών και ακόμη limdodance, αλλά και στο τέλος το παραδοσιακό έθιμο με το γαϊτανάκι! Παράλληλα μια πανέμορφη Νεράιδα θα δημιουργεί τις πιο ευφάνταστες ζωγραφιές στα προσωπάκια των μικρών αλλά και των μεγάλων!  Στο τέλος της καρναβαλικής εκδήλωσης θα προσφερθεί κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top