Σέρρες : Καταγγελία για προπηλακισμό των εκπροσώπων του δικηγορικού συλλόγου

-λήψης-2-9.jpg

Απίστευτα γεγονότα καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, που παραστάθηκε στην έφεση του πρωτοδίκως (10 Σεπτ 2019) καταργηθέντος σωματείου με την επωνυμία “Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ” με έδρα την Ηράκλεια Σερρών. Οι νομικοί του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών προπηλακίστηκαν από 20 περίπου τραμπούκους που έσπευσαν να υποστηρίξουν την μη διάλυση του εν λόγω καταργηθέντος σωματείου.

Από αυτές τις συμπεριφορές προκύπτουν εύλογα ερωτήματα σχετικά με την στήριξη που προσφέρουν απλόχερα διάφορες ΜΚΟ που διατείνονται ότι υπερασπίζονται τα “Ανθρώπινα Δικαιώματα του Πολίτη”, καθώς και “ακαδημαϊκών” που έχουν το θράσος να καταθέτουν ότι στην κεντρική οδό των Σερρών (Μεραρχίας) οι ντόπιοι Σερραίοι μιλούν σλαβικά… Στην εκδίκαση μια έφεσης που δεν είχε ακροαματική διαδικασία (κράτησε μόλις 5 λεπτά) παρέστησαν 6-7 δικοί τους νομικοί. Δεν σκέφτηκαν τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αθήνα)…Άραγε ΠΟΙΟΣ τους πληρώνει; Επίσης παρέστη και ο γνωστός δημοσιογράφος της Deutsche Welle που συχνάζει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και προκαλεί με τις ενέργειές του τους διαδηλωτές.

Οι εναγόμενοι για μια ακόμη φορά ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ με αυτά που συμπεριέλαβαν στο κείμενο της έφεσης καθώς κάνουν σαφές ότι ακόμη κι αν καταδικασθούν στο Εφετείο θα φτάσουν και στον Άρειο Πάγο. Αν τους ενδιέφερε η λειτουργία αυτού του συλλόγου (μετά την διάλυσή του) θα έκαναν μια απλή τροποποίηση του καταστατικού στα σημεία που τους υπέδειξε το Πρωτοδικείο Σερρών και θα λειτουργούσε ξανά ως νέος σύλλογος. Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να ανάγουν την διάλυση ενός ασήμαντου επαρχιακού συλλόγου (που καταργήθηκε δικαστικώς) σε ζήτημα αναγνώρισης δήθεν “μακεδονικής” μειονότητας εντός της Ελλάδας με όχημα τι άλλο; την Γλώσσα…

Μετά την υπογραφή του Κοτζιά στην Πρέσπα όπου έδωσε ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ στον “ψευτομακεδονισμό” των Σλάβων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το επόμενο στάδιο της προπαγάνδας που είναι η δημιουργία τεχνητής “μακεδονικής” μειονότητας στην χώρα μας (ΚΑΙ στην Βουλγαρία γίνονται αντίστοιχες προσπάθειες). Κάποιοι προσβλέπουν στην δημιουργία της δήθεν “μεγάλης Μακεδονίας” (κατάλοιπο των επιδιώξεων του ΚΚΕ από την 10ετία του 1940) με εδάφη της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και του κράτους των Σκοπίων.

Τον Μάρτιο του 2018 κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά ζητώντας την διάλυση αυτού του συλλόγου. Τότε κάποιοι ξαφνιάστηκαν… δεν είχε ξανασυμβεί να διαλυθεί σύλλογος. Σήμερα ΟΛΟΙ έχουν καταλάβει ότι αυτή η κίνηση ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) συνεχίζει να υπερασπίζεται τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού και παραστάθηκε στην έφεση με τους νομικούς της καταθέτοντας δικόγραφο 70 σελίδων, με το οποίο στηρίζει την απόφαση του Πρωτοδικείου Σερρών, 10 Σεπτ. 2019.

Η εθνοκτόνος συμφωνία των Πρεσπών άνοιξε την “όρεξη” σε καρτάλια που γυροφέρνουν το ιερό σώμα της Μακεδονίας μας. Θα τους αφήσουμε να την κατασπαράξουν;

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
τ. Πρόεδρος ΠΟΠΣΜ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top